Chtěl bych dodržovat podmínky, leč nemohu!

Čekám kdy mi dojde e-mail, že stránka http://recepty.chytrak.cz/ porušuje podmínky zobrazení reklamy a hned řeknu proč. Protože chci odepsat - "Tak mi tam tu reklamu vložte!" Pokud máte lepší způsob než je "<!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->" v "index.html" (v rootu) a dobré nastavení účtu, tak sem s ním.
No robot občas reklamu nevloží při přepsání indexu... Kolikrát si zkoušel ho tam znovu zkopírovat? Nedávno s tím byly problémy, ale teď už by to mělo být OK.
Asi 20-krát, ale spíš vícekrát.
Tak to opět vypadá na chybu robota... Napadá mě akorát rada dopředu: až ti tu reklamu tam vloží, zazálohuj si ji...

PS.: tohle mě fascinuje [code] overflow: hodden; [/code]
:-)
Dík za report :) a tu reklamu asi začnu vkládat skrz PHP, jak to dělam na svym blogu.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata