Hudba

Chci se zeptat! potřebuju dát na web mp3 aby si jí lidi mohli stáhnout. poraďte mi někdy prosím.
kdyžtak nějakej odkaz, kde by to mohlo bejt díky
<HTML>Udělej na tu mp3ku normální odkaz - <a href="nazev.mp3" title="Název">Název<a/>. Pokud bys chtěl zabránit, aby se někomu začala přehrávat přímo v prohlížeči, tak bys ji měl dát ke stažení zabalenou.
A samozřejmě by mělo jít o tvé/vaše mp3.</HTML>
Thalia: zabalenou? No ... taky možnost, ale jako lepší řešení se mi zdá :
<?php
Header("Content-Description: File Transfer");
Header("Content-Type: application/force-download");
Header('Content-Disposition: attachment; filename=moje_MPTrojka.mp3');
Header('Content-Length: '.filesize('moje_MPTrojka.mp3'));
readfile('moje_MPTrojka.mp3');
?>

Tohle zvládají snad všechny dnešní prohlížeče.
dík moc už to mám. hodnšě ste mi pomohli díky

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata