obrázky ?

su na tomto hostingu obrázky limitované počtom alebo nejak inak? za odpoved dakujem
?

Jak limitovane? Obrazky nejsou nijak omezeny jak poctem, tak i jinak.
Jedine cim jsou obrazky omezeny je volna kapacita tveho uctu (50MB, 150MB).
diki moc iba to som chcel vediet lebo niekde byvaju aj obrazky limitovane :(
dufam ze to nikdy nezavediete lebo moj web je na obrazkoch postaveny :)
www.vase.unas.cz inak mate tu super hosting hlavne sa mi opaci ze sa da vybrat z viacerych domienn to si fakt cenim
Milan: "lebo niekde byvaju aj obrazky limitovane" a to kde? Rád bych věděl, jak ten limit udělali, taky by se mi něco na ten způsob hodilo ;)
http://www.free-webhosts.com/ na jedno z tych free host servronv a ne na jednom su obr. limitovane :( len ich nelimitujte sem pls
lebo bi mi krachol moj web

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata