Nevim jak na to

Možná si řeknete že jsem debil,ale já fakt už nevi.. Zaregistroval jsem si freeweb na adrese divous.wz.cz a nevim jak tam mám umístit index.html atd... Prostě nevim na co mám kliknou abych tam mohl nahrávat !! Prosím poraďte !! Petr
Zozen si nejakeho FTP klienta... uplne Ti postaci Windows Commander
Tam si potom z menu Prikazy vyberies FTP pripojenie, zadas login (divous.wz.cz), heslo, adresu FTP servera (ftp.webzdarma.cz) a uz ideeeeessss... ;)
Jo, presne tak...
Toho windows commandera najdeš na http://tucows.cesnet.cz/files4/wc32v454.exe

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata