vkládání MP3

Zajímalo by mě proč mi je mi odmítáno vkládání souborů-skladeb ve formátu mp3 kterých JÁ JSEM AUTOREM, MOJE JSOU AUTORSKÁ PRÁVA a JÁ tímto dávám svolení k dalšímu využití!
Díkas adminy za odpověď.
jak se to odmítání projevuje, mažou to?
Nemažou, nejde to vůbec nahrát. Asi je někde v pozadí detekce mp3, buď automat nebo admin. A to mě docela se---. Reklamu vnutí ale povolit MOJI vlastní produkci..to se už asi nehodí do krámu.
Tak to nebude problém na WZ. M+ ukládat videa a MP3 normálně jde. Závadu bych hledal jinde...
>> Asi je někde v pozadí detekce mp3, buď automat nebo admin
jasne, admin celej den sedi u pc a kontroluje ty desitky a stovky soucasne bezicich uploadu... :-D ne, takhle to opravdu nefunguje. zadny omezeni na upload tady neni krome kvoty na diskovy prostor.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata