Prázdný adresář

Poradí mi prosím někdo jak se dostat do správce souborů, pořád mi to hlásí prázdný adresář, ikdyž se připojím přes FTP. ?
Pokud to hlásí Prázdný adresář tak už jsi se do správce souborů dostal

Tady je potřeba použít skutečného FTP klienta a ne to phpWebFTP -tak se jen jmenuje správce souborů, který nefunguje

použij návody na:
http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp

PS:
Trapné je, že je to tu ve foru všude kolem dokola a nikdo snad neumí číst, či co, jen nechápu, že psát umí téměř všichni a jak si potom přečtou odpověď
Jsem taky absolutní blbec. Někdy mě neoslovují zkratky. Nikdy jsem stránky takovéhoto typu nezakládala...myslím webové.Zkusím kámoše.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata