Není místo na disku

při kopírování megového souboru na ftp chyba:
452 Transfer aborted. No space left on device

při připojení na ftp mám:
226 Quotas: using 12672.00 of 204800 KB (6.19% used)

Tak kde je problém?
Napadlo mě TEORETICKÉ vysvětlení. Opravdu na serveru mohlo dojít místo na disku (diskovém poli). Quota se počítá z tebou zabraného místa a velikosti maximálního přiděleného prostoru. Jsou tedy nezávislé údaje.

Jak je ale ví jenom admin.
Poslední věta měla být: Jak je to doopravdy ale ví jenom admin.

Můžeš zkusit:
http://us.php.net/manual/en/function.disk-free-space.php
http://us.php.net/manual/en/function.disk-total-space.php
no ale mi nerikej, ze muzu mit jen web o velikosti 13MB :)
kde je tech slibovanych 200MB? a ocividne bych si vystacil i s drivejsima 50MB...
Asi jsi nepochopil psaný text. Zkus si to přečíst ještě jednou. Prostě je ASI momentálně plný disk a až admini něco smáznou nebo zvýší kapacitu, pak budeš moci využít svoji quotu. Ale je to jen moje teorie.

PS. Víš, že jsi v sekci Webzdarma: "Obecná diskuse k WZ. Toto není místo pro technickou podporu."
ha, ty podpory jsem si nevsiml, dik za upozorneni :)
ja to jinak pochopil, ale nechce se mi verit, ze by misto doslo takhle.
Otázky víry tady asi nevyřešíme.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata