Reklama 3x ?

Mužete mi prosim řict proč mam reklamu 3x nahoře? Ja ji chtel tad dolu, ale ona se mi zobrazovala i nahore a to 3x a dole 1x tak jsem ji dal zase nahoru jako normalne ale nahore je porat 3x. Ja kdyz mam reklmamu nahore tak mi to nici a posunuje web pls odpovezte co s tim ja jic chci jen dole a to 1x.
<HTML>http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13</HTML>
Z té vstupní stránky jsem nějak nepochopil, o čem ten web je. To mám jako na ten ENTER kliknout? Tak to tedy ne!

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata