Chybí reklama?

Co když nemám na stránkách reklamní banner? A kde ho vezmu abych ho vložil? Díky
Projdi si tohle http://faq.webzdarma.cz/faq.php?wz
Dělám podle návodu a nejde tam dát :-(
Nejdříve si projdi zdroják svojí stránky a oprav ho! Mimo jiné chybí tag </body> - lépeřečeno máš jej skoro na začátku stránky. Tag <head> se taky někam ztratil. Možná jsi tímhle zmátl robota. Po opravě znovu nahraj stránky na server. Neuškodí projít http://jakpsatweb.cz
Pokud ti ani pak robot reklamu nevloží, můžeš ji nakopírovat z jiného webu.
<HTML><i>můžeš ji nakopírovat z jiného webu</i><br>
Nezpomínej tam psát "z jiného <strong>tématicky podobného</strong> webu".</HTML>
Díky opravím :-)
No jo chybi.
Chcem ju tam mat, ale stale mi ju nezobrazuje.
Mam ju v kontakt.html

Kde je problem?
- zkontroluj že máš nastavené vkládání reklamy na každou stránku dolů
- zkus tam stránky nahrát znova
- zkus tam stránky nahrát znova
- zkus tam stránky nahrát znova třeba druhej den

- pak zkus radu kterou najdeš výše
No vdaka. :-D Skusim a dam vediet.
No ale moment.
Mam to hodene do iframu.
Takze to by som mal mat nastavene zobrazovanie hoer, alebo v ramci.

A to nastavene mam. Skusim este nahodit vsetky subory naraz...
A nic... Neide to stale.
Reklamu vidím na hlavní stránce nahoře - tím splňuješ podmínky wz.
Souhlas s Lamou - teď zrovna je to legální :-)
Taky mi chybí :'-( Zkontroloval jsem nastavení vkládání reklamy, zkoušel jsem stránky několikrát nahrát různými způsoby, dokonce i jiné (téměř prázdné stránky), včera i dneska, vkládat oba kódy <!--WZ-REKLAMA-1.0--> i <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> , stránky mám validní, přečetl jsem faq, jenom jsem už nezkopíroval reklamu z jiných stránek, ale nevím, jak to bylo myšlený, kvůli cizímu ID banneru se mi to nechce udělat. Co teď prosím?

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata