Hodnocení webu a pár otázek

Zdravím hodnoťte prosím tuhle webovou stránku http://mafiaii.webz.cz/ ať vím co mám zlepšit co upravit a tak.
Dál bych se chtěl zeptat jestli nevadí, že jsem dal řeklamu nahoře a nechal jsem ať se dává do souboru reklama.php dole?
A ještě poslední otázka stačí když mám vložené sitemap.xml v kořenu stránky nebo ještě něco musím udělat aby si s tím google poradil?
<HTML><em>nevadí, že jsem dal řeklamu nahoře a nechal jsem ať se dává do souboru reklama.php dole?</em><br>
Ne, je to ok.

Ad hodnocení: vypadá to vcelku dobře, menu by možná mohlo mít výraznější hover odkazů. Osobně bych nastavila délku všech tří sloupců podle toho nejdelšího. Třeba na stránce Hodnocení je prostřední sloupec dost kratší a je hned useknutý. Přijde mi to pak dost nesjednocené (jsou tam jakoby naházené bloky s tmavším pozadím).

Ale co je podle mě horší nedostatek, jsou obrázky. Proč do obrázku s malými rozměry v HTML načítáš obrázek s velkými? Zmenši obrázky na příslušnou velikost, případně i ořízni (u hlavních postav, někde do toho obrázku zobrazuješ obrázek na šířku, ale díky rozměrům nastaveným na výšku to vypadá blbě (postava Giuseppe). To stejné u zbraní, art-worku atd. Malý obrázek jako náhled, po kliknutí se teprve zobrazí velký. Stránky se pak budou načítat rychleji.

Obrázky minimálně na stránce s hl.postavami nemají alt (případně title). Zato mají inline-styly. Nebylo by jednodušší mít to v externím css? Co když to budeš chtít změnit?

Na všech stránkách je stejný obsah TITLE, pro vyhledavače je lepší, když má každá stránka svůj vlastní titulek.

"Pro správné zobrazení webu...." i rozlišení bych dala pryč.

Tou stránkou Instalace hry si myslím koleduješ o velice rychlé smazání stránky.</HTML>
<HTML>Jo, ten návod na instalaci je dost nešťastný. A to nejen protože existují i verze s vykuchaným Steamem / zabudovaným emulátorem Steamu, které mají podstatně jednodušší instalaci než třeba verze zakoupená nebo verze tebou naváděná.

Jinak vzhledově to ujde, nicméně je to takové nudné a (informačně) prázdné. Největší problém je návštěvní kniha, ta vypadá, jako by tam nepatřila (mimo stránku).</HTML>