Blbé mysql.webzdarma.cz

Prostě blbé! Jednoducho když sem si databázi vytvořil, pár dní fungovala, a teď se k ní nedá přihlásit! A je není to "jen výpadek"! Vytvoril sem si nové konto a databázi a ta teď funguje! PROČ TA DATABÁZE NEFUNGUJE, PROSÍM ?
Kromě toho nemůžem vytvořit pole typu datetime a dát mu auto_increment! Ani dva primární klíče!
>> nemůžem vytvořit pole typu datetime a dát mu auto_increment!
CO? Co to je za kravinu? auto_increment funguje pouze na celočíselné hodnoty a datetime jim není.

Jak se již zmínil Kit, použij SQLite, pokud máš k dispozici PHP5. MySQL databáze je zde permanentně přetížena, takže nestíhá obsloužit. Klidně si stěžuj na Webzdarma, že to neřeší, ale ono to stejně bude k ničemu.

Ale asi to bude něco za něco. Protože hrubě porušuješ podmínky Webzdarma. Je zakázáno obcházet reklamu, a ty jsi použil tu nejhorší možnou variantu - skryté okamžité přesměrování.

A dále už přestaň spamovat fórum. Řešíš jeden a ten samý problém, tak proč zakládat další.
Ja nespamuju fórum, nevím co je SQLite ani kde to je, a to přesměrování sem už před časem odstranil a zaťažujem si hlavu tím, jak tu reklamu do stránky zapracovat namísto toho, aby sem dělal důležitější věci!
> Kromě toho nemůžem vytvořit pole typu datetime a dát mu auto_increment! Ani dva primární klíče!

Tak to mě pobavilo: datetime auto_increment. Zkus raději auto_dement.

Dva primární klíče v jedné tabulce? Kde jsi takový nesmysl viděl?

SQLite je součástí PHP5. Její výhodou je, že její velikost je na WZ limitována jen velikostí prostoru FTP.

http://php.net/manual/en/ref.pdo-sqlite.php
>> a to přesměrování sem už před časem odstranil a zaťažujem si hlavu tím, jak tu reklamu do stránky zapracovat namísto toho, aby sem dělal důležitější věci!
Teď už to tam není, ale předtím bylo. Měl jsi tam jen reklamu a v hlavičce refresh. Takže teď je to v pořádku. Prozatím. Ono je nějaká věda do stránek vložit reklamu? Když už zvládáš takové věci jako je databáze, tak by neměl být problém si poradit i s reklamou.

Když nevíš co je SQLite, tak se podívám na internet a zjistím si co to je. Návodů v češtině je hodně, takže máš od čeho vycházet.
Prostě máš na výběr. Buď budeš trpět na MySQL nebo přesedláš na SQLite, kde by k problémům s přetížením nemělo docházet.

Jinak s tím spamováním. Tvůj původní příspěvek http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=67937&t=67937 je ze své podstaty stejný jako zde. Jak tam, tak i zde si stěžuješ na to, že se nedá přihlásit. Tak proč nepokračuješ tam a místo toho zakládáš nové téma zde?
Tomík: Díky, ani jsem si neuvědomil, že jsem na ten dotaz už odpovídal stejným způsobem jinde.

Některým uživatelům prostě nedochází, že existují i jiné databáze, než jen MySQL. Na svém serveru jsem v jedné aplikaci vyzkoušel už 11 různých databází s různými výsledky. Z těch běžně dostupných se nejlépe osvědčily DB4 a SQLite. DB4 je jen velmi rychlé úložiště key->value, ale SQLite je velmi schopná databáze typu SQL. Navíc se i na WZ dá snadno rozšířit o vlastní funkce napsané v PHP, což MySQL neumí a ani nikdy umět nebude.
>Když zvládáš MySQL, proč nevíš zapracovat reklamu?

Tu reklamu je mi ťažšie zapracovať, pretože som ju nepísal ja. A okrem toho keď ju obalím čo len do jedného divu, lebo ju chcem o pár pixelov posunúť, tak sa mi tam nasáčkuje ešte jedna. A robí mi to v kóde chliev, v hlavičke sa absolútne nevyznám.