Zablokovaný účet

Dnes se mi tu na webzdarma stala taková velmi zajímavá věc. Chci najet na svůj web a objeví se zpráva o tom, že mám kvůli neaktivitě (nezobrazení reklamního banneru déle jak 6 týdnů) zablokovaný účet. To mě přišli celkem zajímavé, když mám zaplacený účet plus, aby se mi reklama nemusela zobrazovat. Měl jsem tedy odstranit soubor .htacess, který jsem použil na tvorbu takové uvítací předstránky. Jelikož mám zaplacenou doménu a plus účet, nebylo to z důvodu, že bych chtěl nějak obejít reklamu nebo tak. Myslel jsem, že teď při placené verzi již můžu soubor .htacess normálně použít. Soubor jsem smazal, ale chci se zeptat, jestli se teda smí nebo nesmí používat. Někde jsem totiž kdysi četli, že ano.

Díky za odpověď,
Wayne
<HTML>Začnu tím .htaccess. Ten bylo potřeba smazat, protože je při blokaci změněn na přesměrování na stránku s oznámením o blokování účtu. Samozřejmě tam můžeš svůj .htaccess i nadále mít.

Co se týče blokování, byl ti včera 8/1/13 5:54 PM zaslán na kontaktní mail k tomuto účtu e-mail ohledně smazání neautorizované fotografie. Byli jsme bohužel nuceni jednat velice rychle a zablokovali jsme celý seznam webů, na které přišlo oficiální upozornění na zobrazování neautorizovaných fotografií. V tomto případě tedy nebylo příčinou blokování nezobrazování reklamy, jen byla použita stejná oznamovací stránka.</HTML>