chat aneb pomozte

Ahoj,
Mám udělaný chat, ale problém je v tom že při každém odnovení se přenáší příliš mnoho dat.. vím že řešením je načíst jen poslední novou zprávu ale stejně potřebuju zobrazit i určitý počet těch starších samozřejmě a v tom je ten problém...
Nemůže mi někdo poradit nějakou teorii na tento problém ? dík
Ak chces na stranke zobrazit poslednych x odkazov, musim ich nacitat vsetky, ze? ;)

Inak to nejde...

Ghaan
http://ghaan.cjb.net
Napadla mě varianta ukládat do dalšího souboru počet znaků v jednotlivé zprávě a podle toho potom přesouvat pozici pomocí fseek... co ty na to ?
Neviem, ci myslis presne toto ale spravy ukladaj pomocou fcie FPUTS a nacitaj ich zase pomocou FGETS.
Fgets nacita zvoleny pocet znakov, pokial nenarazi na znak "koniec riadku/novy riadok".
No nevim jestli to chapu dobre, ale proc si pamatujes vsechny radky? nech aby si chat pamatoval treba jen poslednich 20-50 prispevku a jen ty prenasej. starsi umazavej. to se da udrzet potom data par kilo a to je potom rychlovka...

martin s.
Ale když mám volitelný počet vypisovaných zpráv max. 100 tak a někdo má třebajen 20 tak to musím nějak udělat ...
Tak si zistuj kto to ma ako nastavene... trebars pomocou cookies si uloz nejaku premennu napr. $pocet, ktora bude obsahovat pocet vypisovanych sprav, ktore si uzivatel zvolil.
Ak najnovsie spravy budes zapisovat na zaciatok suboru, potom nebude problem vypisat poslednych 20 sprav zo 100.

Ak si s tym nevies rady, tak mi napis - poslem Ti ukazkovy zdrojak...
Na začátek soboru si to nemůžu dovolit... to bych musel pokždé přečíst celej soubor a pak ho znovu zapsat... to je nesmysl, jde to jedině na konec
Tak fakt neviem, potom uz len cez MySQL...

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata