RE: Nefunguje mi nový web!

Prosím poraďte! Založila jsem si nový wb na drese http://atelieruzdilova.wz.cz
Je tam i index.htm a všechno potřebné! Ale stránku nelze načíst! Pak jsem s všimla, že se tu píše něco o písmech a uvědomil ajsem si žemám nadpis psaný 18tko a tak jsem to hodila do normálních 12. Ale stále nic!!
Tak kde je chyba????
Jaké písmo se smí používat a jaké ne?
Prosím Administrátora, aby se na to podíval!!!!!!!

Předem děkuji

PS: Budu vděčna i za odpověď na e-mail
on tam ten index fakt nebyl, jen Index.htm
Ahojky,
psali jsme zde o velikosti pismen v nazvech stranek a ne v textu.
Takze je jedno jakym pismem pises, s tim se pak poperou prohlizece.

nejlepsi je kdyz se uvodni stranka jmenuje:

index.html

tento nazev musi byt psan takhle, hezky malym pismem, zadna velka pismena.

martin

retriever.aktualne.cz
zoo.prodejce.cz
profi.prodejce.cz

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata