Zruseni prostoru

Byla zrusena domena posrany.nazory.cz
Jaky byl duvod?
Dekuji.
Porusil jste podminky naseho serveru.

3.) Na serveru je zakázáno publikovat materiály pornografického nebo erotického charakteru a warez weby. Ty stránky, které toto pravidlo poruší, budou zrušeny.

4.) Server je zakázáno používat jako úložní prostor pro obsáhlé soubory, pokud k nim nevede alespoň jeden viditelný odkaz z prezentace.

To ctvrte pravidlo neni moc dobre, hlavne v nem neni receno co jsou to obsahle soubory...

Jsou to hlave ruzne ZIP a RAR archivy a v adresari neni ani jeden HTML soubor ..pak je to jasne ..
Nebo pouze mp3 soubory..
Tato odpoved z meho pohledu neni presna:
1) WEB zpravidla buduji tak, ze mam jeden adresar, kde jsou ulozeny jen velke soubory, ale odkazy na ne vedou ze stranek v jinem adresari (z pohledu tvorby WEBu je to prehlednejsi, uzivateli je to v podstate jedno).
2) Zrucnejsi uzivatel ma moznost si zobrazit soubory v tomto adresari a ma jednoznacny prehled o jejich velikosti, tj. kolik jej bude stat stahovani casu.

OT:
3) Mam to chapat, ze pokud bych mel v
adresari nektery vetsi soubor a zapomel nebo nestihl pro nej vytvorit stranku mohu prijit o cely WEB?
Myslel jsem to tak, ze pokud nemate v celem webu ani jeden HTML soubor, pak vam hrozi zruseni webu. Samozrejme pokud jen ukladate obrazky a casem k nim udelate odkazy..neni problem.
Možná se zeptám blbě, ale raději dřív než pozdě. Právě vytvářím web pro naší firmu. Plánuju jeho umístění na váš server a to včetně domény 2. stupně. Na server potřebuju uložit (prozatím) jeden větší soubor s příponou ".exe", ke kterému nepovede žádný odkaz z prezentace. Jedná se o podporu naší prezentace, kterou dostávají naši nový zákazníci na disketě-odtud tak odkaz vede, ale to vy na serveru nevidíte. Tímto souborem si můžou naší prezantaci aktualizovat (obsahuje mimo jiné i ceník a nové fotky zboží). Doufám, že tento (nebo možná v budoucnu tyto) soubory nepovedou k zrušení našeho webu.
To bych radost neměl :-))
Toto je v poradku ..nemejte obavy.
Co mám udělat, kdy? chci zru?it nějakou svoji nepotřebnou doménu.
Napiste jeji nazev a heslo a my ji zrusime.