Anketka o e-mailech

Zdravim vsechny,
budeme radi, kdyz se vyjadrite v nasi anketce na tema preferovaneho formatu e-mailove adresy. Melo by to na Vas vyskocit, kdyz se podivate na uvodni stranku - jinak tez v pravem pruhu aktualit.

ps: zvlastni pozdravy posilam Martinovi a dalsim odpurcum vyskakujich oken (mezi nez se sam radim ;) moto: ucel sveti prostredky

mt
Jednoznacne by som chcel mat domenu v tvare meno@domena.cz
Mi to prijde, ze spis ty maily meli delat, nez se zabavovat delanim ankety
Pokud by byla možnost vytvořit si víc adres pro jednu doménu (webmaster@bla.wz.cz, registrace@bla.wz.cz, atp.), byl bych pro tuto možnost. I když lidé s doménou strasne-moc-dlouha-adresa.webzdarma.cz by to měli špatné :)
Jinak bych byl pro první možnost...
diky za upozorneni miro, protoze bych jinak na tu anketu neprisel ;) popup windows are killed ;) jinak muj nazor kazdej uz zna... presmerovavat vsechno s moji domenou na jeden email... ale mozna by slo udelat obe moznosti a zvolit si pri registraci... nic mene se podridim vetsine - nic jineho take nemuzu ;)))

m.sa.
ja bych byl pro obe moznosti, mailu typu name@seznanm.cz mam uz dost, ale takovy webmaster@jmeno.domena, to by spatne nebylo :-))
j
Presne, a jeste takova on-line registrace... AAAACH :-)

Jo a když jsme u otho, kolik emailu za hodinu muzu pres funkci mail poslat (teda tady n webzdarma)
co mas namysli online registraci? jinak ty emaily si muzes vyzkouset :))) ja jsem to uz zkousel, takze by to melo byt desetkrat pouziti fce email() za hodinu - nepocita se pouziti cc a bcc (???) ;~)

m.sa.
Mylsim tim to, ze b ybylo vic emailu na jednu domenu :-)

A s tou funkci, kdyz bude vic emailu nez limit, tak se ty emaily presunou na dalsi volny termin, nebo chicpnou mezi nuly a jednickami ? :-)
Je mi to celkem suma fuk. No, ale kdyby behaly obe moznosti, vubec by mi to nevadilo :)
ook ... taaakze postupne:
- diky za starost, casu je malo a prace je spousta
- ona ta anketa byla jediny rozumny zpusob, jak se presvedcit, ze pro vetsinu lidi jsou adresy v domenach treti urovne prilis komplikovane
- mail() v php se tematu netyka, ale kdyz uz to padlo: momentalne to je 10x za hodinu s tim, ze dalsi se neodeslou ani nezustanou ve fronte - ale melo by to byt detekovatelne pomoci navratoveho kodu pri volani mail()
jsem pro něco jako cokoliv@jmeno.domena.cz. kdyz bude moznost mit takovych adres vic, jak rikate, tak je to jednoznacne lepsi

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata