Ještě jednou k Mail();

Takže lidi...
sice až zase tak moc nechápu, proč pořád chcete tu fci Mail();

Mě obyčejně stačí jeden stejný předmět/text emailu odeslat více lidem a k tomu přece stačí např: mail("hmaster@seznam.cz,billgates@microsoft.cz,vul@nic.cz","predmet","text");

vždy jsem posílal naráz email jenom 3lidem, proto si nejsem jist, zdali omezení WZ na 10 emailů se vztahuje i na tenhle multisending.

kdyžtak to zkuste, já fakt nevím, ale z logickyho hlediska to jde OK..
ja myslel, ze ty adresy se pisou nejak jako "prvni@server dva@server tri@server", ale to je asi jenom detail...

j
verze od jkt je spravne, ale nevylucuji, ze na nekterych kompilacich php muze klidne fungovat i verze od mastera. oddelovani mezerou je ale standartni dokumentovane, takze by se melo dodrzovat :) ale je to opravdu jen detail, kterej muze ovsem zacatecnikum zneprijemnit zivot...

m.sa.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata