open_basedir restriction

Když jsem chtěl na stránce rozchodit možnost nahrání soubouru od uživatele, uvítala mě tato hláška:
Warning: open_basedir restriction in effect.. atd

z toho soudím že je tato možnost a serveru zakázána. Chci se poptat zda je možno to nějak zprovoznit? Dělám nějaké diskusní fórum a chci aby uživatel mohl poslat obrázek se svým(nebo nesvým) ksichtem. Nejsem pokročilej uživatel netu, ono s tim asi souvisí nějaký riziko, že?
upload funguje(oval)... mozna kousek kodu by napovedel vice :)

m.sa.
open_basedir restriction in effect.. Znamená že se nepovedlo otevřít asi složku a tím pádem ani ten soubor nebylo možné nahrát.... Zkontroluj si velikost písmen!!!
posli url, mam tu jako jeden z mala (doufam ;-) moznost nahlednout do zdrojaku, bez toho se asi neda rict moc konkretniho

ale melo by to fungovat
$filesy je adresa toho obrázku
Já takhle nahrávám na svůj web obaly na céda, může je tam nahrát každej.
jen je proto, jinem typ formuláře, chvilku počkej...
form action="stranka_s_tim_kodem_dole.php3" method="post" enctype="multipart/form-data" name="formular"

---
if($filesy_type=="image/gif" || $filesy_type=="image/pjpeg" || $filesy_type=="image/bmp"):

if(copy($filesy,"obaly/$jmeno")):
echo("Podařilo se uložit obal.");
else:
echo("Nepodařilo se uložit obal.");
endif;

else:
echo("Nepodařilo se uložit obal.Nebyl nahráván obrázek.");
endif;

zkus to, mě to funguje.
tak už jsem to rozchodil, každopádně děkuji všem za rady

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata