For all

Jo lidi nezahraje si někdo bulánky po netu?
Více informací o této hře na www.bulanci.cz
Ne.. sice jsem v tom téměř dokonalý, nicméně NEMAM mistral jako ty, takže na 56kb/s (48kb) bych se v tom téměř nepohnul.. už jsem to zkoušel
ja bych to klidne zkusil - kdyz si potrebuji odpocinout, parim to doma na siti s druzkou :)))

ale az bude nekdy vice casu...

m.sa.

Dial-Up ti na to nestačí :-)))))))))
moc vysoký PING :-)
to je relativni, zalezi kterou sluzbou jsi pripojen a jak - ale treba na seznam.cz se mi nezda ping o moc horsi (problem jsou spise datove toky). ale to je jedno... ja jsem prece NETVRDIL, ze to hraju po modemu! (a jeste na telecomu - to je prilis draha zabava).... podsouvas mi neco, co jsem NEREKL!

m.sa.
No viděl jsem že jsi přopojený od tiscali, tak jsem podle toho usuzoval

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata