memůžu se připojit k PhpMyAdmin

jsem spíše začátečník,tak se kdyžtak omlouvám za blbosti,které jsem schopná na základě svých nulových zkušeností napsat.

moc prosím o radu.Když se chci připojit k PhpMyAdmin,zobrazí se my,že se nepodařilo připojit k serveru.Přitom zadávám stejné přihlašovací údaje,jako při přihlášení k administraci(adresu mých webových stránek a své heslo).vůbec to nechápu,proč se to nechce připojit
myslím, že přihlašovací údaje najdeš v sekci info v administraci svého účtu - sql uživatel a sql heslo
Jenže přihlašovací údaje zde do administrace a do mysql jsou RŮZNË.

Do mysql se musíš přihlašovat s těmito údaji: https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=mysql
no jo,na to sem zapoměla.moc děkuju
Bohužel mám stejný problém. Měl jsem nastavené http//mysql.wz.cz a šlo mi to bezchybně, ale teď je tam http//mysql.webzdarma.cz a nemůžu se připojit. Vše zadávám podle ttps://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=mysql, ale nejde to.
Na stránkách jsem to přepsal a fungují, jenom se nemůžu dostat do databáze.
Děkuji za radu.
Stanyk:-)
Teď se tam taky nemůžu připojit - nejspíš nějaký problém se serverem. Je to asi fuška hodit nějakou hlášku na web, aby se tu o tom zbytečně nediskutovalo :-))
Jo, v config.php jsem to taky přepsal na mysql.webzdarma.cz se stejným výsledkem jako ty, ale do phpMyAdmin se pořád nemůžu přihlásit.
Potvrzuji nefunkcnost phpMyAdmina. Taky se nemuzu prihlasit.
Takze bud se neco pokazilo, nebo se provadi nejaka zmena.
Jo, kdyby phpMyAdmin, ale celá db nějak nefunguje, jede jen s adresou mysql.webzdarma.cz ale mysql.wz.cz vůbec nejede...
A kde je psano, ze se ma pouzivat "mysql.wz.cz"? Oficialne se pouziva pouze adresa "mysql.webzdarma.cz". To, ze to funguje, je dano presmerovani wz.cz na webzdarma.cz (vyjma uzivatelskych uctu).
Mám pocit, že dřív tam byla právě tahle adresa... ty stránky už tam nějaký rok jsou a já bych si to asi nevymyslel ten server...
no k administraci mas jini heslo nes do phpAdmina