Nefunkční reklama

Dobrý den,

dokáže mi někdo poradit jak nastavit web, aby se mi zobrazoval obsah? Zprovoznila sem úvodní stránku, ale při prokliku se už nejde dostat dál.

http://www.petrikovistrachotin.unas.cz/

Děkuji moc za pomoc.
Mi se to zda ted funkcni.
Wz melo kdysi neco proti uvodnim strankam. Nevim, zda to jeste plati.
Nevím zda to někdo kontroluje, ale v podstatě porušujete podmínky pro zobrazení reklamy.

Citace z podmínek:
V případě, že si přejete mít na svých stránkách pouze jeden námi vkládaný reklamní banner, je podmínkou, aby byl umístěn na úvodní stránce nahoře. Pokud nepoužíváte rámečky (tzv. frames), stačí v administrátorském rozhraní nastavit "Nahoře - na jedné stránce". A opět jej lze přesně umístit pomocí značky <!--WZ-REKLAMA-1.0-->. Úvodní stránkou je myšlena nejnavštěvovanější stránka Vašeho webu, tedy zpravidla index.html, index.htm, index.php nebo index.php3. Stránky které kromě banneru nemají žádný další obsah a slouží pouze jako vstupní stránky (obsahují víceméně pouze: "Vstupte", "Pokračujte zde", atp.), nejsou úvodní stránkou.
Konec citace.


Ta Vaše vodní stránky je pouze jakýsi rozcestník, tedy přesně to co je popsáno v podmínkách - Poslední citovaná věta.
No, tobe tam problikne jakasi stranka a ta je hned pryc. jestli to neni podobny pripad :)
Vážený pane, vzhledem k tomu, že jsem tento hosting opustil již před pár lety mě to vůbec nezajímá, protože uživatelé již dávno novou adresu používají a vyhledávače si ji také zaindexovaly.

Navíc je tam zcela zřetelně uvedeno:
Stránky jsou přemístěny na spolehlivější hosting.

Ne není to podobný případ. Já nepoužívám na tomto hostingu úvodní stánku jen jako pokračování na další stránky na tomto hostingu.
To je ten zásadní rozdíl mezi mou stránkou a tou co jsem popisoval.

Jinak je mi zcela jedno zda někdo na tomto hostingu porušuje podmínky či nikoliv. Já nemám žádné vazby s tímto hostingem...

Jen jsem se snažil upozornit uživatelku, že něco porušuje aby nebyla překvapena, pokud někdo z podpory stránku zruší nebo odstaví.
<HTML>Rada - jj, Ty jsi jiný případ, Ty porušuješ až poslední podmínku: "Uživateli je zakázáno provádět akce zamezující korektnímu zobrazení reklamních prvků. " :-). Kdyby tam nebylo to automatické přesměrování, ale jen to pomocí kliknutí, tak je vše v pořádku. Takhle je to na zrušení.

P.S. petera si moc nevšímej...</HTML>
Je na okraj, nevím co si představit pod pojmem o porušení podmínek:
Uživateli je zakázáno provádět akce zamezující korektnímu zobrazení reklamních prvků.

Ničeho takového si nejsem vědom, protože reklama WZ je zobrazena na stránce korektně a po celou dobu.

Kdyby tam nebylo to automatické přesměrování, ale jen to pomocí kliknutí, tak je vše v pořádku.
Tohle mi přijde trochu v rozporu s podmínkami. Cituji:
Stránky které kromě banneru nemají žádný další obsah a slouží pouze jako vstupní stránky (obsahují víceméně pouze: "Vstupte", "Pokračujte zde", atp.), nejsou úvodní stránkou.

Co je tedy podle toho porušení podmínek?
Odkaz na Klik na další stránky, nebo automatické přesměrování o kterém není v podmínkách ani zmínka?
Úvodní stránka je zobrazena korektně, včetně reklamy, neobsahuje žádné vstupte apod, ...
Je to velice diskutabilní...
<HTML>"Uživateli je zakázáno provádět akce zamezující korektnímu zobrazení reklamních prvků. "
No je pravda, že se mohly uvést i nějaké příklady, krom automatického přesměrování sem patří taky záměrné skrytí reklamy obsahem, stylováním apod.

Pokud je stránka s reklamou automaticky přesměrovávaná, tak je bohužel zabraňováno korektnímu zobrazování reklamy. Než na ni stihnu kliknout, jsem někde jinde a to je problém (je to podmínka adsense).

Přiznám se, že jsem na stránku koukala jen zběžně, tak jsem nějak přehlídla, že na ní vlastně není žádný obsah (což se při tom přesměrování stane snadno - proto taky ta reklama nemůže na takto přesměrovávané stránce být). Ovšem je to "menší" prohřešek, než to automatické přesměrování.

Ano, je to asi diskutabilní, s tou úvodní stránkou (tady posuzujeme spíš individuálně); s automatickým přesměrováním je to ovšem jasné, to být nesmí určitě.</HTML>