Prosím, ohodnoťte http://flagrantni.wz.cz

Byl bych rád, kdybyste okomentovali vcelku nový web www.flagrantni.wz.cz - snažil jsem se o velmi čistý kód:)))

Díky, Jirka
Nchápu, proč zrovna můj prohlížeč (Opera) "nepodporuje tuto funkci". Jinak to v ní vypadá o trochu lépe než v IE, mám to zarovnaný doleva.

Design je skvělej, akorát odkazům v textu bych dal jinou barvu než oranžovou, u nadpisu je dobrá, ale u menšího písma špatně čitelná.

V anketě mi chybí možnost Evropští Demokraté.
Dalo by se to shrnout do jednoho slova: nádhera!

- odkaz na textovou verzi by nemusel mít background při hoveru

Jinak hodně pěkný kód!
Vypadá to dobře! Sice ten design není zrovna 2x originální, ale pro svůj účel je více než dostatečný. Možná bych to vycentroval, co? Palec nahoru ...
ņƩÇɦãƤü ŧãʍ Ŧęŋ øÐƘåʐ Ñã ŦĘ×ǂõƲôû ƲËʀƵi, ĵƩ Ƭô ţÂɱ ÑåƝiĉ (ÑåŊiƇ.ƈƶ)
Celkově se mi to moc líbí.

Petr
Vypadá to opravdu krásně.

Co se týče kódu, nejsem si v tomhle případě úplně jistá sémantickou vhodností těch definičních seznamů.
<dt> je termín a <dd> výklad termínu, viz. http://www.jakpsatweb.cz/definice.htm#seznam .

Následující část kódu by mi přišlo rozumnější zapsat jako nečíslovaný seznam:
<dl>
<dt id="..."><a href="..." title="...">Úvod</a></dt>
<dt id="..."><a href="..." title="...">Guestbook</a></dt>
<dt id="..."><a href="..." title="...">O webu</a></dt>
<dd><a href="..." accesskey="..." title="...">textová verze</a></dd>
</dl>

Asi by nebylo od věci nějak zvýraznit to vertikální menu napravo. Ty "doplňující" odkazy v krásném horizontálním menu mě zaujaly natolik, že mi trvalo strašně dlouho, než jsem objevila skutečný obsah webu. Možná, že navigace vlevo by byla intuitivnější.

V Mozille a Opeře se ta blueboardovská anketa nezobrazuje celá. Určitě má ten iframe nastavenou odpovídající velikost? Třeba by pomohlo nechat to v rozhraní BlueBoardu přeměřit, uložit a vložit do stránky nově vygenerovaný kód.

U Diskuze jsem čekala klasické diskusní fórum, něco podobného třeba tomuhle. Pokud to mají být příspěvky, které posílají čtenáři správcům webu, chtělo by to přihodit nějakou větu typu "Vaše názory nám, prosím, zasílejte e-mailem na adresu bla@bla.bla."

Jinak moc hezké.

Díky za pochvalu!

ad sémantika: nemyslím si, že by použití definic pro menu bylo prohřeškem, naopak se tím dají (pomocí <dd>...</dd>) krásně nadefinovat:)) podsekce - lepší způsob neznám, i když jsem ho v mém menu ještě nepoužil, ale myslel jsem na to...

ad BB: ano, anketa je nadefinována správně a nechápu, proč nezlobí jen v IE - nemá v tom prsty samotný BB?:)

ad diskuze: díky za podnět, asi použiji superknihu od BB, i když jsem se s ní ještě neseznámil - doufám, že to zmáknu.

Jinak je pravda, že na horizontální menu jsem pyšnej; můžete si však po prostudování stylopisu všimnout, že fixní velikost, ba přímo druh fontu (to je jediná nevýhoda) "drží" s paddingem výšku "bloku".

Jirka
ad sémantika: pokud tam budou podsekce, bude to ten pravý ořechový definiční seznam :-)

K tomu BlueBoardu: taky jsem se s tím už setkala, a zbavit se mi toho povedlo až při založení nové ankety. Asi v tom fakt bude mít prsty nějaký blueboardí bug. Pamatuju si, že jedna starší verze Opery (tuším 7.51) mi tohle dělala pořád, a doteď nevím, proč.
ad Superkniha: je na ní perfektní, že ji člověk jednou vyrobí a pak už se o ni v podstatě nemusí starat. Na druhou stranu, sebrat ten ukázkový kód a vyčistit ho tak, aby validoval s nějakým aspoň trochu rozumným DTD, se mi nikdy nepovedlo...
jo pěkný ....