Hodnocení webu

Co si myslíte o mém webu?
http://web.3zscv.cz/~pvalenta/
Je to dělaný na stejnej systém jako před tím. Graficky trochu hezčí, když člověk má zaplej javascript, tak se bohudík dostane i dál, v opačným případě by tě nejradši ...
Já mám javascript zaplej, ale dál jsem se nedostal ... Nápis Loading je moc povedený. Takže v kategorii : "Web, obsahující nápis loading... a pak už nic" tento web jednoznačně vede !
To hanyZ:

To máš nejspíš blokování popup oken, ne?
Ne, popup jsem povolil, pořád tam byl obrázek loading a nic se nedělo ... Tak nevím
>>1.) NELEZ MI DO ZDROJÁKU, protože se ti to nepovede
Proč to neustálé zdůrazňování, že zdroják není přístupný, když v Opeře kliknu pravým tlačítkem a mám ho? :-)

Do metatagů bych doplnila informaci o kódování.
Ty nápisy v menu nejsou zrovna čitelný (myslím Fotky, sk8loga...).
<center> by se dalo udělat taky pomocí css. Některé styly jsou v externím souboru, jiné jsou pomocí <style></style>. Dej to všechno do externího.
Zvuk na pozadí taky není zrovna oblíbený, protože přehluší to, co člověk zrovna poslouchá...
2 hanyZ: a počkal jsi dost dlouho :-) ? Mně to teda naběhlo celkem hned, ale měl štěstí, že mám zrovna povolenej popup, jinak by z toho nic nebylo...
document.all.pocitadlo.innerText

Tak to je extremne msie-only. Spravne to je

document.getElementById('pocitadlo').innerHTML

dalsi msie-only vychytavka

li { list-style: none; behavior: url(li.htc); }
img.X { behavior: url(imgX.htc); }

proc tam proboha nedas normalni odkazy?!
dal se radsi pidit nebudu
Nicneříkající title, otravný pohyb ve stavovém řádku, poněkud nepatřičná hláška "seš tady 0 vteřin", zamrzlý loading (ve Firefoxu), mapa webu bez odkazů (to je masochismus - něco jako položit si na stůl hromadu dobrot a schválně se jí ani nedotkonout)... :-(

Abych byla objektivnější, podívala jsem se na to v IE6. Tam to funguje :-)
Jaké však bylo moje zděšení, když se mi do mistrovského symfoblackového hudebního díla Codex Veritas pustil nějaký ohavný bgsound! Přiznávám, že jsem to nestihla pořádně projít, protože po pár vteřinách mi z těch zvuků bylo docela seriózně špatně... Jediné, co jsem stihla zaregistrovat, byl nějaký rušivý pohyb textu (nepoužíváš marquee, že ne?) a nepodtrhané odkazy.

Je to všechno tak kůl, až mi zamrzl úsměv na obličeji :-/

Abych jenom nehaněla, musím dodat, že autor s tím webem určitě něco umí. Ale chce to zaměřit se na praktičnost, přístupnost a použitelnost. Takhle to působí, jako když pejsek s kočičkou vařili dort a ochutnat dali jenom chlápkům mezi dvaceti a třiceti lety v modrých riflích ;-)

btw, můj názor je velmi subjektivní, protože nemám ráda weby, které mě v mém oblíbeném prohlížeči nechtějí pustit dál, a nemám ráda, když mi někdo do uší rve hiphop. Sorry :-)
http://web.3zscv.cz/~pvalenta/mojenovaoficialnistranka.html

Nevím, proč to musí být v tom idiotském okýnku, které se mi navíc ve FireFoxu ani nenačte..


>>> " Díky mým nepřátelům sem musel zkomplikovat zobrazení zdrojovýho kódu tim, že sem bloknul pravý tlačítko myši... " Aha, tak to jó ...
Tohle ti dalo hodně práce? Maloval jsi ty obrázky nebo co? Uf, co když v Lin nemám IE. Pak to musím prohlásit za naprosto hnusné. A máš pravdu, do zdrojáku ti nepolezu. Nevím, co bych si s ním počal.

Kurňa, proč jsem tak hnusný. Mám držet hubu. Třeba mu to fakt dalo spoustu práce a já na něj teď kydám hnůj. Sorry.
1) na to, ze weby na wz.cz maju nejaku nic nehovoriacu uvodnu stranku som si uz zvykol, ale preco sa z nej pokracuje v novom okne? ma to nejaky prakticky vyznam? Podla mna to skor navstevnikov otravuje.

2) obsah webu je dost biedny - az na fotky.

3)odkaz na jinemenu.html - toto si vsimne tak 5% navstevnikov. Je fakt dobre schovany :-)
<HTML>NELEZ MI DO ZDROJÁKU, protože se ti to nepovede

a jak zabranis zobrazeni pres pseudoprotokol:
view-source:http://martinek.unas.cz

? :)</HTML>
Jestli myslíš web http://web.3zscv.cz/~pvalenta/, tak neřeknu nic, protože čas, po který se web načítá, mi připadá jako fór na nás. Tak jsem to vzdal.

Jesli myslíš web http://martinek.unas.cz, tak ti mohu doporučit, abys sis knihu Vytváříme www stránky... od Jana Stejskala přečetl ještě jednou. To neber jako kritiku toho, žes použil stažený studijní web k této knize, to je v pořádku a od toho snad byla kniha napsána. Ale designově by to mohlo být dotažené dál. I ten návrh v knize vypadá líp díky svému zaměření na fotky. Ale to je otázka času.

V Mozille web nefunguje vůbec.
http://web.3zscv.cz/~pvalenta/ .... mám 2Mbit lajnu ..no a načítá se to tejden ! souhlasim ....měl bys to nějak optimalizovat
richard: view-source:http://martinek.unas.cz
to je dobrý, to jsem nevěděl. :-)
Asi je to tím, že nečtu návody... ;-)