Hudba on/off

Nazdar lidi
Chtěl bych se zeptat jak bych měl udělat tlačítko hudba on/off(on-spustí se hudba,off-vypne se)?
Nedelej hudbu...
proč?
Udělat dvě stránky - jednu s bgsoundem a druhou bez...
Ty pak vložit do neviditelného iframu a pak je pomocí odkazů ovládat...

Ale přiklámím se k názoru Sojkovce...
Udělat dvě stránky - jednu s bgsoundem a druhou bez...
Ty pak vložit do neviditelného iframu a pak je pomocí odkazů ovládat...

Ale přiklámím se k názoru Sojkovce...
ale řekněte mi proč ne hudbu?
Lidi jsou dneska zvyklý u internetu si poslouchat hudbu vlastní, a tak když pak najedou na nějakou stránku, kde je hudba, většinou se jim to zprotiví.

Petr
Přesně...

Sakra proč to tu je dvakrát? 8-)
Pusť si winamp a tam máš tlačítko na spuštění a vypnutí hudby.
>> Nedelej hudbu...
nedelej hudbu, ktera se spusti sama. pokud se hudba spusti az po kliknuti na neco, tak ji tam klidne dej.
a proč si myslíte že se ptam jak udělat tlačítko na vypnutí a zapnutí hudby...?!
Mohly byste uvézt příklad jak to asi bude ve finále vypadat?
Já jsem chtěl taky vložit do svých stránek hudbu, ale oni mi to rozmluvili :(

Nedej se!

:)

BTW: V jakém to máš formátu a čím jsi to převedl. Ď
HTML
Hudbu v HTML? To snad ne.
:)
jj dneska je moderní mít na stránkach co nejvíc hudby ...navíc kdyz si prohlizite kupu stránek a každá z nich by měla mít hudbu ,do toho si pustíte winampačka s vaší oblíbenou dechovkou a najednou vám tam začné hrát nejaky blbý midi ...no a ještě hůř nějakej wavýk ...kterej vám zahltí netík .

Abych pravdu řekl tak hudbu bych doporučil třeba pro stránky kde tvoří housle,piána,hudební nástroje ...no a tam by mohla hrát třeba úvodní sympatická hudbička....no a teď jsme u toho ,jak odhadneš že se lidem zrova hudba kterou si vybral líbí ? no tak to by mě zajimalo.

---------------------------------STOP HUDBA NA STRANKACH ! ------------------------

kdyz uz tak na http://www.2advanced.com/ a z toho se poserete !

nebo docela dobry to je na www.reviloauto.cz (jsem zprávce :)
To mgiel:

www.reviloauto.cz - menu ve Flashi? Kolik % lidí Flash používá? Já ne a tak ani nevím o co go. A fakt seš jeho 'zprávce'?
cetl jsem si o flashi neco jako knihu ( ale na netu) myslim ze to bylo na grafice.cz nebo tak neco ..... no a zjistil jsem že flash je budoucnost internetu.Je to nástroj kterej mnoho lidí neumí používat ( já osobně také moc ne) je to složitý ale krásný. Jsem zprávce revila protoze jsem a hotovo ...heslo vám nedám ,ale pokud chcete něco jako důkaz....napíšu do menu www.mgiel.euweb.cz nebo nějakou takovou kravinu jestli to je nutny ( no ale jen na dnesni noc ,protoze by mě zákazník sejmul kdyby tam nasel takovy kraviny jako jsou odkazy na muj web. :)))
>> Jsem zprávce revila protoze jsem a hotovo

LOL !
Ad hudba v HTML :-) :

Jelikož technika přepínání (a hlavně vypínání) bgsoundů pomocí frames nebo iframe není na českém webu v současné době nikde kloudně popsaná, vyrobila jsem nějaké příklady.
Zkusím to poslat Yuhůovi, jestli by to nechtěl publikovat na JPW, a když tak to hodím k sobě na web. Ať to nemusíme furt znova řešit...
chceš to nějak dokázat ? Zajeď si do Hradce na letiště ..měl bys tam najit majitele ( jmenuje se Oliver - přečti si to pozpátku abys věděl lamo proč Revilo ) .... no a zeptej se ho ná stránky a na zprávce ...řekne ti že to jsem já,dá ti na mě číslo. A jestli máš zájem ,můžeš si tam koupit třeba vejfuk nebo tak neco .


LOL ---- Lama och Lama

tento výraz používá hodně lidí v domění že se jedná o HODNĚ SMÍCHU ,jenže 80 procent zůčastněných v radě CS ...se schodli o tom že to používá kupa lamiček na serverech aby získali slengovský nádech netové řeči .

Když už smích ...tak to můžeš vyzkoušet něco jako

hahaahhahahhahahhahhahahhahhahahhahahhahah .....nebo tak neco
>> no a zeptej se ho ná stránky a na "zprávce"

Po 2. LOL !

Člověče podivná už delší dobu si sedíš na vedení. Jak ty s tou tvou češtinou můžeš mít firmu na webový prezentace a být "zprávce" webu.
blaha
mgiel
blaha
mgiel
blaha
mgiel

Neni ti to trápný ? vzdyt zaplníme tyhle dvě témata jen blbejma kecama .
Přiznávám moje čestina stojí za velký hovno ( sory za sprosty slova ale jinak to nejde) ... no a jestli seš takovej intelekt kterej tak krásně zvládá čestinu,nechceš abych tě zaměstnal jako sekretářku která je tak vašnivě zažrana do nejdebilnějšího jazyka na světě.

Jo a jestli seš taková socka co si neumí naistalovat ICQ ...tak se jdi vy......

moje cislo je 244 807 115 ....no a uz nevotravuj slusny lidi
Ne neumim nainstalovat. Nemám tu možnost. Správce sítě to nepovolí. A opravdu se stebou nemíním už hádat. Jen jsem chtěl říct, že by si s tou češtinou něco dělat měl, pokud máš firmu na web prezentace. Já bejt neznalec HTML, tak sorry, ale stránky bych TEĎ od tebe rozhodně nechtěl.

Petr
To jste tady všichni takový kokoti!
1)Už jsem 2x řekl že tam chci dát to tlačítko, a ne že se tam bude spouštět automaticky!(jestli vám to ještě nedošlo tak si to přečtěte znova!)

2)Tím HTML jsem myslel formát mých dosavadních stránek
(takže chytrák jako třeba mgiel ať se naučí česky a potom až má blbý keci!)