Problémy s JavaScriptem a reklamou WZ

Mám velký problém. Layout stránek dělám pomocí CSS a DIVů, které mám ale v samostatném JavaScriptovém souboru script.js nadeklarované jako proměnnou. Právě do jednoho takového DIVu chci vložit reklamní baner WZ. Ale při deklarování proměnné se nesmí zalomit řádek. Díval jsem se do zdrojového kódu, a v reklamě WZ se řádky zalomují. Když bych do tohoto DIVu vložil odkaz na reklamu Webzdarma (<!--WZ-REKLAMA-1.0-->), zalomil by se tam řádek, což by vedlo k nefunkčnosti celého DIVu.
>> Ale při deklarování proměnné se nesmí zalomit řádek.
promenou klidne muzes definovat na ice radcich.

var neco="zacatek textu."+
"konec textu";

pokud de o ten odkaz na reklamu, imho ten se zpracovava az pri zobrazeni stranky (pokud ne, budu rad kdyz me vyvedete z omylu) takze to js script (definici divu) neovlivni.
Takže když nemám zapnutý JS, tak z tvých stránek nic neuvidím? Nebo, když tam bude, nedej bože, nějaká chybička, tak taky nic neuvidím? Nebo když jsem si zvykl na hybridní editor, který zrovna nějakou tu JS fci neumí, taky nic neuvidím? Není to škoda? Nešlo by to jinak?
:(
2mgiel: Opravdu si myslíš, že tvoje odpovědi typu :-) nebo :-( někomu pomůžou?
Thalia, no jestli to pomůže aspoň mgielovi, tak je to v pohodě, ne? ;-)
2Marek: já myslela, že když tady někdo potřebuje pomoc, tak se ptá a ne odpovídá ;-). Spíš doufám, že mu pomůže ten tvůj thread v Mimo téma... :-)
thaline : odpověď zní ne ...ale myslíš že někomu pomůže ta otázka

2mgiel: Opravdu si myslíš, že tvoje odpovědi typu :-) nebo :-( někomu pomůžou?