Images

Mám takový dotaz kde se dá sehnat nějaká images na web.......např.:Aby byl ten pruh(Tlustej v levo nebo ne pravo!)my\slim ten pruh jak se tam dávaj ty klikací(např.:galerie!)(vyz.: http://filipsims2.wz.cz !)No a jak je ten pruh na levo kde se to dá sehnat?
Nominuji na nejdivnější otázku tady...
fakt by se měl udělat web lama.webzdarma.cz a tam všechny rofly :DD
Proč ti Márova otázka přijde divná máš odpovědět a né nominovat....no Máro já ti moc neporadim to taky sama nevim,ale nějaké kodiky ti dát můžu!
Theera: další rofl :DD
skaff: to neni špatnej nápad :)
Theera, neodpovím, protože jsem ji nepochopil, asi jsem pomalý... Ale četl jsem ji asi 5x. Fakt nepochopil. Možná, když to napíše jinak. Holt nikdo nejsme dokonalí.
já to čet i bráchovi :D a fakt sem to nepochopil....
já to taky nepochopil co chce!
Tak to vypadá, že jsem aspoň průměrně chápavý, díky za podporu. (-;
Tak já to chápu!Vysvětlim:
Hmm.............mára se ptá:Jestli nevíte kde se dá sehnat nějaká Images na weby ( koukněte se na stránku: filipsims2.wz.cz )A jak je v levo ten pruh jak v tom sou ty nápisi na který se dá klikat a kde se dá tem pruh a nebo něco podobnýho sehnat(Nebo nějaká jiná images)?Na to se mára ptá tak mu prosím odpovězte!
já to možn á chápu. Asi myslí jak tm je v menu to "imgNápis" hlavní menu, galerie, odkazy, downloady atd..

musíš si je sama nakreslit;)
Překlad: Mám takový dotaz, kde se dá sehnat nějaká obrázky na web. Např.: Aby byl ten pruh (tlustej v levo nebo ne pravo!) Myslim ten pruh jak se tam dávaj ty klikací (např. galerie) No a jak je ten pruh na levo kde se to dá sehnat?

Když jsem si to napsal tak možná vim co chce!

Mára : bud si to nekde stahneš nebo si to udelaas sam v nejakym grafickym editoru!
tak pozdě no, ale přišel jsem na to taky!
Hm....to jste mu teda pomohly,LOL!Konečně vám to došlo!
No já jsem to zprvu pochopil tak, že shání ten pruh, co v něm jsou ty tlačítka, ale ten pruh (vlevo) není obrázek, tak mě to zmátlo, že jsem to nepochopil.
Jiná věc by byla, kdyby chtěl ty tlačítak, jakože obrázky, na které se kliká. Tohle umí hezky dělat gimp. Ale stejně myslím, že je lepší udělat jeden bez textu a text tam dopisovat písmenkama.....
A to právě mylim že Mára nechápe jak to má udělat?
Nojo, to není jenom tak, to se chce naučit aspoň malinko html a pochopit jak to v tom funguje. Od nuly to není úplně jednoduché. Ale net je toho plný, tak ať pátrá, polopatických html návodů je kýbl, stačí zagooglovat, nebo zaseznamit nebo tak něco.
nějaká images
my\slim
v levo nebo ne pravo
to jste mu teda pomohly

Hele já o sobě vím že jsem pedant, ale co je moc to je moc.. naučit se z písmenek udělat slova, poskládat je do smysluplné věty a tu pak pokud možno bez příšerných gramatických chyb napsat... To se snad naučte dřív, než HTML... chjo...