Tvorba webu

Kdo chce udelat web tak at napise na ICQ: 285-560-895 nebo na e-mail: Vazli@seznam.cz cena dohodou (vzdicky se nak dohodnem)
jako priklad praci treba KUA |* klan www.kua-klan.wz.cz
Hele chlope, ty tvé práce, myslím ten klan, ten tvůj web je otřesný a rozbitý, zřejmě nepočítá s existenci webových prohlížečů, ale je dělan jen na tu atrapu jménem IE, nevypadají nejhůř, ale s tabulkovým layoutem v dnešní době díru do světa neuděláš a nemyslím si, že někoho nadchneš, jinak ti na tom klanu nefungují hovery v tom horním horizontálním menu... a tomu donímu by se hodilo hovery přidat... imho..
pokud chceš na tvorbě webu vydělávat, tak se budeš muset ještě hodně učit. hlavně CSS, teda a naučit se dělat validní kód taky není od věci...
no, v žádném případě se tě nechci dotknout, ale obávám se, že www.kua-klan.wz.cz zrovna nejí nejlepší reklamou :(, tak např.:
-nemáš ani nastavené kódování
-úplně horní menu - chybí grafika po najetí myší
-nezobrazuje se ti celá anketa
-při prvním kliknutí na nějakou položku se obsah otevře v nové okně (nechápu důvod), další se otvírají v tom samém ("novém" okně)
-validitu nechme stranou, když nemáš ani nastaven DOCTYPE

na druhou stranu design zas tak špatnej není, ale chtělo by jej trochu doladit (třeba druhé menu - download, galerie... - různé šířky)
jenom kdyby to nebyla šablona, že :DDDDDDDDDD
To je zoufalost. Nejenom, že jsou to obé šablony, ale ještě jsou to ošklivé šablony.
Jaké zvládáš technologie?
Ako mam pokracovat v tvorbe ked uz mam vytvorenu domenu ale nemam obsah tej stranky,teda nemam ju vobec.piste len na mail
Camile: myslím, že můžeš očekávat stovky mejlů :)))