Kritika webu 2 :D

prosím ohodnoťte VZHLED stránek http://www.nase-acko.xf.cz/. Díky za komentáře + návrhy na zlepšení + návrhy co přidat nového :D

2Nípal: tak to tady máš :D, v čem to mám udělat? Toto jsem udělal v malování narychlo a nějaký lepší program se mi nechce hledat, můžeš mi posalt link na nějaký good? a taky pls na nějaký který mění RGB obrázku? (potřebuju z červeného tlačítka udělat modré) ;) díky moc za rady
no jestli tohle logo je to opravené kostrbaté tak jak asi muselo vypadat před opravou?
vzhled dobrý, design a barevné podání dobrý .. logo - UPRAVIT (vyhladit)
jj, ale včem? pls poraďte. Já mám stahlé pozadí a jenom potřebuju přidat text. Ale nevím v jakém programu. Díky za odpověd.
třeba adobe photoshop nebo macromedia fireworks nebo gimp ... to je jedno ;)
zkus třeba:
http://www.grsites.com/logo/
Zaujímavé konečne niečo čo je trošku iné ako to stále sa opakujúce 3d. web sa mi páci v jednoduchosti je krása a nevidel som tam hodiny :) čo ma teší a o to viac sa mi páči tento web. good luck
njn, pro uživatele je to krásné na pohled, pro admina je to hotové peklo :D:D. Všimli jste si že se menu pořád mění? je tam snad stovka odkazů :D, ale ještě jsem neviděl reakci na fotogalerii ;-)

2Zidan
>to mě těší, že se ti web líbí, ale težko se upravuje, ted si to snažim zjednodušit funkcí include z PHP, ale i tam, když potřebuju udělat změnu musím to udělat snad na 20-ti stránkách, brrr, zrovna mě přešl mráz po zádech, když pomyslím, že se v tom musím kuchat :D
v rámci těch změn by to chtělo také zapracovat na validitě, když už to má být XHTML tak by to chtělo dodržovat elementární pravidla zápisu XHTML - třeba <br /> místo <br> atd.
(http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.nase-acko.xf.cz%2F) Obsah titulní stránky by možná neškodilo konzultovat s češtinář(kou) (em)
jo to jsem chtěl vědět.....jaký je rozdíl mezi xhtml a html...?
napiš do vyhledávacího okénka na Google:
rozdíl mezi xhtml a html
zadej vyhledat a uvidíš
už se na tom pracuje ;-), naštěstí jsem polovinu pravidel při psaní dodržel, tak to nebude takový problém :-)
2 Ondra: tak řeš menu třeba přes mysql jako relaci.
>Stránky jsou podporovány ve VŠECH prohlížečích a rozlišeních :-)
V 800x600 na šířku stránka přečuhuje
2 Non_E
>:D jenomže toto rozlišení už SKORO nikdo nepoužívá...jinak web má na šířku 803 px ;-)
<HTML>Ondra: u me 25% ze vsech dnesnich navstev</HTML>
to je blbost, a i kdyby tak ten centimetr tu menšinu nezabije :D
2Ondra: Nezabije, ale v tomto pripade je tvrzeni "Stránky jsou podporovány ve VŠECH prohlížečích a rozlišeních" nepravdive.
je to pravda, zobrazí se ti v rozlišení 800x600? zobrazí...tak proč by to nebyla pravda? Ale dobře už jsem to změnil ;-)
teďka taky chybky ...

"detajly" ... co to je za humusný slovo?

v patičce máš místo http://www.zimyc.com/ todle htto://www.zimyc.com/

odstanit to ošklivé pop-up okýnko po kliknutí na knihu návštěv .. nechápu že někdo dává pop-up okýnka, když je stejně FF v poho blokne, ale je to otravný odklikavat ten panýlek (jestli je knížka hostovana u tej nějaké včely nebo či co tak to asi smazat nejde že?:))

nevidím využití času v hlavičce browseru .. mě osobně docela rozrušuje ;), to bych ten javascript umístil radši někam do body než do titlu stránky (vím že je to řešený přes js, že v title máš něco jiného)

"Stránky jsou podporovány ve VŠECH prohlížečích a nutné rozlišení je 1024x768 a vyšší :-)" - přepsat tuto hloupost nejmíň na toto "Stránky jsou podporovány v rozlišeních 1024x768 a výš" ... proč? když jsou pro stránky nutné 1024x768 a vyšší, tak asi těžko podporuješ 800x600 pro neskrolované stránky co se týče horizontálního pozicování

"Možná jste si všimly, že se stránky neustále mění. Je to vskutku tak i malé detajly dělají mnoho :-) Děkuji za pochopení " - Já jsem si nevšimla, já sem si všiml .. oni si všimli ... takže upravit na "Možná jste si všimli, že stránka ..."

;)
díky za rady...hned se na to jdu podívat ;-) Jinak co se týče knihy návštěv tak doufám že do konce roku si budu umět vytvořit VLASTNÍ a nebudu muset hostovat ;-)
> je to pravda, zobrazí se ti v rozlišení 800x600? zobrazí...tak proč by to nebyla pravda? Ale dobře už jsem to změnil ;-)
No nebyl bych to já, kdybych nezkusil aspoň ie5.5 :-) A víš co to udělá? http://rada.borec.cz/pokusy/delme/ie55.png
Ne, že bych znal lidi, kteří ladí pro ie5.5, ale ani nepíší, že podporují všechny prohlížeče :-)
Keep smiling.
njn, ale v 6.0 už to jde ;)