Kdopak mi ohodnotí web?

Stránky nejsou plně validní. Možná na tom budu pracovat, ale kvůli některým věcem je to nemožné a možná i zbytečné.
Díky za kladné ohlasy.
jou, celkem pekny, reklamu bych dal dolu ...

btw: mel bys dekovat i za negativni ohlasy :) pak se aspon treba poucis ;)
Pěkný stránky ;)

btw. proč je to nemožné? když jsem "zvalidoval" tvou stránku http://mousedrivers.wz.cz/, tak tam naskočily nějaké chybky a ty odstraníš tak, že do odkazu napíšeš místo & entitu, tedy & a k obrázkům budeš vyplňovat vlastnost "alt". na další věci sem se nekoukal :), ale nemožné to určitě není ;).
Ok pekné :) možno trochu velké pri rozlíšení 1024x768 trochu by to mohlo byť menšie treba vela rolovať ale inak pekné.
Reklamu dej dolů, to je hotový hned a bude to vypadat mnohem líp.
A ještě jedna věc. Já vím, že js má většina lidí zapnutý, ale bez js je menu zcela nefunkční. Bylo by vhodné udělat i položky v menu jako odkazy - vlastní rozcestník by se pak pro uživatele bez js zobrazil jako normální stránka.
<HTML>Kožíšek:
Graficky celkem dobré. Nelíbí se mi zpracování horní lišty se servery LFS, to podtržení k tomu moc nejde. Celkově zpracování menu by mohlo být jiné - velká písmena a na ně hned přiražené černé okraje nevypadají přívětivě. Čili chce to omezit CAPS LOCK. Jinak barevně je to sladěné dobře, až na počítadlo přístupů TOPlist - je skutečně třeba jej tam mít?

Vnitřnosti:
Kód je trochu šílený slepenec tabulek a DIVů, chtělo by to vybrat si jeden z postupů tvorby layoutu a ten použít. Také by ses mohl pokusit o XHTML Strict, máš na to.

Povaha:
Mi se ten web líbí, ač jsem LFS kvůli jeho divnému ovládání přes myš moc dlouho nehrál. Ještě omezit blueboard (zkusit něco trochu vlastního) a přidat třeba nějaký "blog" členů vašeho týmu atd. a nemám výhrad - plnohodnotná originální stránka.</HTML>
Děkuji za kritiku.

Reklama bych dal dolů rád, ale používám php a načítání stránek pomocí změny proměnné a vložení části stránky s daným obsahem.
S tímhle systémem mi to dávalo reklamu dolů pod patičku, kde jsem ji chtěl, ale taky nad patičku pod text, protože server si přebral obsah jako další stránku a dvě reklamy se mi nelíbili. Šlo by to vyřešit a ještě se o to pokusím.

Horní lištu bych upravit mohl, ale menu se mi takhle líbí.

S layoutem je to horší. Mě samotnému se to nelíbí, protože jsem příznivec CSS, ale trávil jsem týdny nad všemi možnými způsoby umítění DIVů, ale css není schopné moc pochopit umístění dvou divů vedle sebe a tak mi tam vždycky něco nesedělo. Buďto byl dole obsah a menu nahoře, nebo tam byli všude možně různé mezery. Zkoušel jsem toho opravdu hodně a prošel jsem desítky webů co tohle řeší a nic nebylo ono.
Potrpím si na vzhledu a je pro mě přijatelnější, že stránky budou vypadat uhlazeně a bude tam ne zrovna nejhezčí, i když validní obsah, než když bude pěkný kód a stránku nebudou sedět. Stránky se přeci vytváří pro surfaře a ne pro programátory ke kontrole. Možná na něco časem přijdu, ale v dohledné době je to pro mě neřešitelný problém.

A to by mohlo být vše. Děkuji za reakci.
ještě já bych to mohl poradit...nevím jak to máš řešené s těmi divy, ale podívej se na moje stránky...nemám tam jedinou tabulku a ani <center> a na další si nevzpomínam jestli vůbec jěště nějaké jsou. Všechno co se dá řeším pomocí PHP a CSS.
Reklama dole při použití include viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13.