problém s umístěním reklamy

Dobrý den,
chtěl jsem reklamu dole, na každé stránce, což se taky povedlo, jenomže k tomu mi přibyla Google lišta nahoře, nad celým webem a dole, pod celým webem. Pravděpodobně server počítá za stránku i index.html, ale reklama je zobrazena vždy, a to i při příchodu na stránku, protože mám nastavenou výchozí stránku uvod.html ( kde je reklama dole také ) . Ono by mi to ani tak nevadilo, jenomže potom to ruší pozadí, kde vedle reklamy zůstane bílý pruh ( narozdíl od reklam uvnitř ) . Zkoušel jsem web smazat a znovu nahrát, jak je napsáno v jiném tématu, ale nepomáhá. Prosím o radu, jak se zbavit reklam navrchu a na spodu hlavního souboru index.html
Děkuji
Reklama dole je nepřítelem framů a includů. Řešením je nastavení reklamy "nahoře" do konkrétního souboru tak, aby se ten soubor vždy zobrazoval dole. Je to v souladu s podmínkami.

Doporučuji však framy a iframy nepoužívat.
Dobrý den,
problém s bannerem jsem vyřešil jak jste mi poradili a funguje to. Nicméně pořád nad celým layoutem zbývá párpixelová lišta od Googlu, která tam pravděpodobně nemá co dělat. S tím si nevím rady.
děkuji.

PS: S weby teprve začínám, nic kromě framesetu a iframu neumím :-)
S webem už dělám delší dobu, ale nikdy jsem se pořádně frameset ani iframe nenaučil. Je to pro mne dost náročné. Víc poradit neumím.

Ta lišta nahoře je tam proto, že sis ji zapnul v administraci pro navýšení prostoru.
Děkuji,
provedu teda celou registraci znovu :-) doufám, že to tentokrát půjde :-)
vše funguje jak má, děkuji za pomoc :-) ( dovca2012.wz.cz )