Problém s Uspořádáním tabulek vedle sebe

Čau,

když dám tabulce atribut align=left tak se mi tabulky sice řadí vedle sebe přesně podle představ, ale lezou mi spodkem pryč z rámu.
Když zadám nějaký text, vykreslí se jak kdyby pod ni. Nevíte co s tím?
Díky moc Kuba

(jestli jsem to dostatečně neujasnil, tak ťukněte na tlačítko PODLE ALBA tady: http://jnzpevnik.wz.cz/aa/index.php a uvidíte... :/)
První poznámka: nepoužívej formátování v HTML (align="left"), místo toho použij CSS (float: left;) -- výsledek bude identický, ale do budoucna budeš mít veškeré formátování stránky v samostatném souboru a bude to (pro další úpravy) přehlednější.

K samotnému řešení několik odkazů:
http://www.pixy.cz/pixylophone/2003_12_archiv.html#1071056082
http://www.jakpsatweb.cz/css/clear.html
http://www.quirksmode.org/css/clearing.html
http://stackoverflow.com/questions/211383/which-method-of-clearfix-is-best

(Odkazy postupně v pořadí, abys pochopil jak samotný problém, tak jeho řešení.)
Díky moc za odpoveď!
Vím, ale právě že mi to v CSS nefungovalo. Ale proto, že jsem přiřazoval float k tabulka td místo tabulka. Teď už problém vyřešen pomocí prvního odkazu a clear: both;.

Tedy ještě jednou díky moc za rychlou odpověď, je fajn že tu jsou lidi co dobře poradí.
Jen taková drobnost. Identifikátory (id="indexalbatabulka", #indexalbatabulka v CSS) jsou jedinečné, tudíž by se měly objevovat pouze jednou. Pokud je potřeba stejný styl aplikovat na více místech, pak je lepší použít třídy (class="indexalbatabulka", .indexalbatabulka).
Z pohledu stylopisu je to jedno, protože identifikátor se chová stejně jako třída, takže vícenásobné použití stejného identifikátoru se nic nestane a styl bude aplikován na všech.
Ale jakmile začneš používat identifikátory ke konkrétním účelům (skriptování, parsování), tak je potřeba na toto již pamatovat a mít konkrétní id pouze jednou.
Užitečná rada, budu pamatovat ;)

Díky