Hele já vám řeknu super vtip!!! :-)

...ehm...ehm! :)

Takže jde tak skin po ulici a proti němu běží čtyři rómští občané s vanou mezi sebou. Každý z nich ji drží za jeden roh. Skin vytáhne bouchačku a všechny je po jednom postříli. Vana spadne na zem a vyleze z ní skin druhý, který povídá: "Kur.., nové auto a všechny čtyři kola pýchlí!!!!!

Ha ha ha :) :)
Nejseš trochu rasista?
Dost dobrej vtip. Nase drahe romske spoluobcany by patrilo vyzabijet do posledniho a z CR by byla krasna zeme plna klidu a pohody a nemusel bych se bat jit ven bez strelne zbrane, nozem, boxerem a jinymi dulezitymi vecmi. Zabit zabit zabit ty husny hnedy svine. Jen do nich. Kdyby kazdej rozumnej clovekk zabil dva, jak by bylo krasne. CR by se zmnila v cistou raskou zahradu .... Zabite ty kurvi bez milosti
Vy jste ale pěkně oškliví rasisté. Ale stejně HRR na ně!
A co ty tady delas za rozruchy, ty mamuti prde!
kamos pri obcanske vychove: "nemam nic proti cikanum, ale kdyz se na nej blbje podivas a von te za to zabije, tak to jako docela nasere"
To nasere.
celkem ujde,ale jen v soukromí,na veřejnost se to vůbec nehodí. Taky zde mám nějakej vtip; Za devatero horami a devatero řekami žil, byl jeden zajíček. A měl to všechno zatraceně daleko.
Tohle je slušná verze
Taky prispeju s jednim vtipkem:

Jde cikán po ulici se psem a proti němu jde skin, skin se ho optá: "Kam jdeš s tím prasetem" cikán odpoví: "To není prase, ale pes" skin na to: "S tebou se někdo nebaví..."

hehehehe:-))).

Jinak ste teda rasisti...:o).
Ja proti nim nic nemám, až na to že bych je nejradší vyvraždil do jednoho...;-))). Takže asi něco mám...:o). Ale tak nic no...
Já proti nim mam rotační atomovobombomet...ale to odbočuju.