Zakázali byste kouření v hospodách?

Tak co vy na to ? Hru "kamenné tváře" na mysli nemám ;-)
Já jsem proti zákazu.
No já ani nevím. Sám teda hulím poměrně dost a v hospodě samozřejmě se to násobí. Když si to vemu, tak člověka druhej den většinou bolí palice proto, ne že byl minulej večer vožralej, ale přehulenej. Jednou jsem byl v nekuřácký hospodě a člověk je přece jenom línej každejch dvacet minut běhat ven a druhej den mi bylo úplně super.
zakázal ale len to pod stolom a pre 22:00
V restauracích už zákaz kouření v době podávání obědů funguje docela dobře. Když jsem si v jedné zakouřené hospodě zapálil svůj doutník (z Filipín, žádný papírák), tak se po mně i kuřáci otáčeli.

Ohledně bolení hlavy: To mohu potvrdit. Není to ovšem z kouření samotného, ale z dýchání zakouřeného vzduchu. Pokud bys v té hospodě hulil sám a kouř by byl vhodně odsáván, hlava by Tě nebolela, alespoň ne tolik.
Hm, řekl jsi to naprosto výstižně. Ale kouření pod stolem bych nezakazoval
Kouření pod stolem bych zakázal jen pokud by hrozilo riziko požáru. Jinak ne. U hořícího stolu se totiž blbě sedí, tedy pokud zrovna nechcete opékat buřty.
Kouření v hospodách? Zakázat? Jak kde. Jsem nekuřák a přijde mi dost nekulturní kouřit u jídla. Jídlo má být požitek chuťový a čichový - oboje vám zapálená cigareta (ať už vaše nebo někoho jiného) zkazí. Takže v době obědů bych hulení zakázal určitě pod trestem krutého zbičování na náměstí/návsi. Pokud je však třeba větrno a hospoda nemá ni zdí ni střechy, tak je úplně jedno, zda tam někdo kouří či nikoliv.
neviete niekto o nejakej krčme u mokrého lakťa, kde by fajčenie niekomu vadilo?
nezakazat, tohle je cr ne usa
4 Kit: "Kouření pod stolem bych zakázal jen pokud by hrozilo riziko požáru."
Tak tohle je buď úžasný pokus o vtip, nebo jseš totálně mimo mísu.

4 Nípal: při jídle je to humus. ale po jídle taková cigaretka fakt chutná, ikdyž to neni vůbec zdravé, ale jen málokterý kuřák si po jídle nezapálí (i já).

4 Pat: nebo Irsko:-)

Když někomu kouření v hodspodě vadí, tak ať si dává lahváče doma nebo jde do cukrárny (hlavně ženský). A už vůbec nechápu zákazy na autobusový zastávce nebo na nádraží.
Ona jedna věc je, když člověk jde jenom na pivo a pokecat, a jiná věc je, když vám někdo u jídla kouří pod nos. Všechny restaurace, kde se podává jídlo, by měly mít extra kuřácké a nekuřácké oddělení.
I kdyby se to u nás zakázalo, tak to nikdo dodržovat nebude.... :/
Zakazat, nebo prinejmensim rozdelit. A velky pokuty.
Sorry, ale fakt me dost [cenzura] sere [/cenzura], kdyz se vyjimecne dostanu do restaurace a dusim se tam, protoze tam lidi huli. Pripada mi to prinejmensim bezohledne, odporne, hnusne, nemoralni a neodpustitelne. Nejenom, ze ostatnim kazi zazitek, ale jeste poskozuji jejich zdravi.
Uprimne receno, jak vidim ty kuraky v restaraci, jsem proti nim dost predpojaty.
Omlouvam se zdejsim kurakum, toto je muj nazor. A kurak to ostatne nikdy nepochopi.
asi tak ... kdyz jdes na jednoho skopka tak se to da zvladnout, ale kdyz se to vyvine v celoodpolednevecernenocni tah tak mi je blbe nejen z alkoholu
... a proto zahradky rulez :-)

jinak jsem celkem tolerantni tak bych nerad pridaval dalsi zakazy, ale opravdu maalokdy se mi stane, ze se kurak u stolu zepta, jestli to ostatnim nevadi ...
sapfo: To byl pokus o vtip. Osobně bych pod stolem rozhodně nekouřil.
Já možná nevím o čem mluvím, ale do restaurace se jdu najíst (nebo nažrat, záleží na tom, co jsme zač). Jestli si chci zakouřit, šel bych do kuřárny!

Hospody jde rozdělit na
a) výčepy - je tu jen pivo, je to spíš pro místní, nahuleno jak svině, občas nějaká uzenina či utopenci... mno, to nejní hospoda pro mě
b) restaurace - zde si chcu vychutnat požitek jídlo, cigareta nebo doutníček tu nemá co hořet, natož někomu smrdět z huby ;)

Ano, jsem netolerantní a jsem na to hrdý. Co se týče "ale po jídle taková cigaretka fakt chutná", tak chci jen podotknout, že někteří lidé ještě jedí a přijdou další lidé si něco objednat...
> dyž někomu kouření v hodspodě vadí, tak ať si dává lahváče doma

A co takhle obráceně, cigárko a lahláče doma na balkoně :)
najlepšie je obsadiť si nejakú tú krčmičku a chodiť tam tak dlhu až vás zapíšu do inventárneho zoznamu, a potom si tam môžete robiť čo chcete a krčmár dovolí
No suma sumárum. Kuřáků je u nás 40%. Nevím, zda by měl zájem je někdo vyhánět z hospod. Ale je pravda, že třeba v poslanecké sněmovně jsem nikoho kouřit neviděl. A to už je co říct. No abych zase nepřeháněl. Myslím si, že v malých restauračních zařízeních to nikdo hrotit nebude. Ale ve větších a slušnějších podnicích by měli určitě mít i nekuřácké kupé :))
Majkls: no super, je nás většina :) V poslanecké sněmovně se spíš chlastá :D

Do větších podniků nechodím, je tam přehnaně draho :( Nekuřácké kupé? spíš bych to otočil - normální hospoda + možná kuřácké kupé ;)
ešte zopár kupákov - nefejčiarske, fajčiarske, nealko, pivo a pod. a bude z toho hotový vagón,
Já bych to rozhodně nezakazoval, ale možná jsem trochu předpojatý, když sám kouřím?;-) Zavedení oddělených prostorů by bylo řešením. V kuřácké části by museli všichni kouřit a kdo by si tam jen tak sedl, nekouřil a očumoval, tak by zaplatil pokutu nebo bych ho rovnou vyhodil...;-)
Já bych to zakázal.Dyť je to HUMUS.Nedá se seďet něde v restauraci, jíst nějakou tu delikatesku, a za prdelí vedle u stolu by nějaký <cenzura>hovada</cenzura> měli zapálený doutníky nebo cigára.


ZAKÁZAT
Já bych zakázal v hospodách nekouřit. Člověk si sedí u stolu, pokuřuje nějakou delikatesu (davidoffku nebo nějaký vypečený doutníček) a nějaké
<cenzura>hovada</cenzura> vám do toho kefrají, jak jim to vadí...

ZAKÁZAT

;-)
:D lol, tu sa kopírujú styly príspevkov?