Výroba stránok !

Cez čo robíte www stránky ? Ja cez Front Page,ale chcem zmenu. Front Page je taký jednoduchý programček...a ja chcem niečo iné,lepšie.... poraďte mi,diky.
Pspad /www.pspad.com/
Nezáleží na editoru (pokud to píšeš v pořádném HTML a nepoužíváš proklaté WYSIWYG praktiky, na což by možná Yuhů měl jiný názor :-)), ale na té hlavě, co vymýšlí kód. Hlavní je naučit se HTML.

Používám HTML Kit.
http://www.chami.com/html-kit/
Pspad, dříve HomeSite (www.macromedia.com)
pspad hlavne usnadnuje spoustu veci zkusenejsim programatorum, nevim jestli by ho tady slecna vyuzila
notepad :)
http://www.slunecnice.cz/Win/Grafika-a-webdesign/Nastroje-webdesign/Editory-HTML/
Já nevim... mě se zdá, že psání vebu v pozámkovim bloku je nejjednoduší... skoušel jsem docela dost těch ňákejch programů, ale zdaj se mi až příliž složitý.... nebo ne složitý, ale zbytečný....
poznámkový blok? ne, nemá to zvýraznění syntaxe, člověk se uklepne, zapomene uvozovku nebo < či > a je v háji - musí hledat chybu alepsoň půl hodiny. já používám codepad. vyhovuje a není jenom na zvýraznění syntaxe html, php, css apod. ;)
2Nipal: A prave takovyto hledani vlastnich chyb pri pouzivani notepadu miluju. Clovek se postupem casu nauci svoje chyby hledat dost rychle.
Co? Notepad třeba neumí kódování ISO-8859-2 a je nepohodlný.
Michael Le >> Dáš si k počítači gauč a je pohodlný všechno...
Právě že ne :(
Inu. Jestliže píšu layout (málokdy), tak vezmu nějaký editor, který obarvuje syntaxi(vim, notepad++, kwrite, pspad,phped,...) a prohlížeč. No, jestliže píšu článek, pak použiji WYSIWYG. přecijen nejsem tak zběhlý v psaní html a je pro mě jednodušší než si trápit hlavu s HTML to prostě narvat do toho WYSIWYGa. čím je ten editor jednodušší, tím lépe. Nejlépe Mozilla(občas zlobí se svýma prvkama), nebo frontpage express. Na články bohatě stačí. jediné, co musí člověk udělat, je kontrola validity. Protože s tím si občas neporadí ani Amaya. To mi věřte :)) A to že je od W3C :)). On-line validátor je on-line validátor...
Amaya si neporadí s lecčím... :-)
Stejně tak leccos si neporadí s Amayou ;)
Macromedia Dreamweaver MX 2004 - co může být lepšího . . .
ledacos :-)
Cituji se: "Co je důležitější? Nástroj, nebo výsledek?"

Mými nástroji jsou mozek a prsty, kterými klepu do klávesnice. Na programu nezáleží. Záleží na výsledku. Za výsledek nemůže program, ale vždy a pouze jeho uživatel. Howgh!
diky...
Pspad mám nainštalovaný...ale ako na to pozerám....uf.... Front Page je jednoduchší programík.... mohol by mi niekto povedať ako to vlasne funguje ? Pretože ja som z toho magor :D no fakt,skúšala som na tom niečo,ale nedopadlo to dobre... veď si to viete predstaviť... : ))
Už je to tu zas :)


<head>
<title>
blahblahblah
</title>
</head>      více na www.jakpsatweb.cz
<body>
Test
</body>
Na nástroji nazáleží,záleží na výsledku-pro mě za mně, ať si to někdo klidně píše v FP v editaci zdroje :o)

Já jsem své první (a druhé a třetí taky) stránky udělal v Notepadu a s pomocí http://www.jakpsatweb.cz/ a nemůžu říct křivý slovo. Nevím, jestli je to pro začínající WM ideální, ale já jsem byl 100% začátečník a nikdy jsem žádnej editor nepotřeboval. Všechno jsem si vymyslel sám, poppřípadě opsal z JPW, a úplně v poho. Zkoušel jsem, co vylejzá z Wordu, z FP a z Mozilly, a když jsem viděl ten zdroják, tak jsem ihned použil ShiftDelete. Teď mám PSPad, zjednodušuje a zrychluje psaní HTML a nabízí některé rozšiřující funkce, ale pro začátečníka je asi Notepad dokonce lepší.
Michael Le - diky
Ako ste vedeli,že používam Front Page ?