Zhodnoťte mi webík :)

www.goldenretriever.wz.cz

Díky moc!
Design sa mi moc nepaci, ale to je zalezitost vkusu. Zda sa mi dost infantilny, ale neviem kolko mas rokov, tak nemozem hodnotit. Ak sa paci tebe, tak to je hlavne. Inak zda sa mi byt tvoj web funkcny, takze moze byt. Texty su celkom dobre citatelne a to je pre navstevnikov hlavne. Zdroj mas hodne spinavy. Je tam plno zbytocnych komentarov, ako napriklad: <!-- Dummy comment to hide code from non-JavaScript browsers a podobne. Taketo nieco do kodu predsa nepatri. Takze moja znamka je 3- (tri minus)
Je tam este vela veci, ktore by sa dali vylepsit. :-)
Mě se to zase docela líbí. Design jednoduchý, nevtíravý, pokud hledám informace, tak ideální. Navigace jednoduchá, nemusím nic složitě hledat. Prostě na tento typ stránky akorát. Možná mě trochu zarazilo, že jsou ty menu dvě. Dokážu si představit, že některá tlačítka by mohla být vlevo, některá vpravo, v jiné situaci by to mohlo být naopak, asi bych udělal jmon jedno menu. Zase by to bylo nesymetrické, prostě nevím, trochu mě to mate. Obsah jsem nečetl, ale je to úhledné.
Komentáře, co píše Bohumil nahoře si myslím, že jsou spíš užitečné, než, aby tam neměly co dělat. Kuknu na kód...
Mě se zdá naprosto prima. Tabulkový design je prý zastaralý, ale zase je jednodušší. Možná CSS vyhodit jako externí, ale nutné to není. Obrázkové odkazy by mohly mít alt, ať na to může i člověk s lynxem... nebo bez obrázků.
Známkovat to nebudu, nejsem učitel, ale 3 minus se mi zdá přehnané.
Web funguje a poskytuje informaci, nemá extra nároky (poběžím jen v IE7..).
Pěkné. (-;
Je vidět, že sis dala na tom docela záležet. Jen tak dál.
Veľmi pekné. Jednoduché, zrozumiteľné a pekné. Len tak dalej.