Ty we, to sou fičaky tadyyy :)))
No, já bych k tomu ještě tak řekla, že teda mi nepřijde překvapivý, že se dvanáctiletá holka začíná zajímat o chlapy (viz. mé vlastní zkušenosti, ve 12ti už jsem po nich dávno jela :)), ale přijde mi ŠOKUJÍCÍ, že se 11tiletej kluk zajímá o holky. Dle vlastní zkušenosti totiž proplouvám životem s heslem: "chlapi jsou o tři roky zaostalý", takže bych tipla, že si Astronom ve svym věku hraje s legem... Ale, zjevně, výjimky jsou... :)
QARK - VELKY TEST V TERENU (btw kdy uz kua bude novy forum)
http://www.qark.net/clanek/velky-test-v-terenu-1-cast
jinak co se me tyce, nechci delat frajera ale nebyl sem odmitnutej nikdy, nejak se na me holky dycky brali na prvni pokus, a ani ten pokus z my strany nemusel bejt, prisly samy.
Btw astro, kazdej ma takovy svy charisma nebo kus pritazlivosti, a to holky pritahuje, zrovna o tobe si myslim ze u tebe tahle podstatna vec chybi, i kdyz te neznam osobne. Dalsi veci ktera dost odrazuje je stydlivost, kdyz si nereknes, nic nedostanes, a stydlivej rudej chlapecek kterej cumi do zeme na holku dojem neudela, nehlede na to ze tvuj cil jaksi neni v takovym veku, aby tvy snazeni pochopil nebo aby to vubec stalo za to. Za par let o ni nebudes vedet, nebudes si ani pamatovat jak vypadala. Ja byl v takovym slepe zamilovanym stavu uz v sesti letech ;) a ted ani nevim jakze se to jmenovala.
Jinak par pravidel: Na nic si nehrat, bejt nenucenej, cistej, umytej, lehce vtipnej a drzej ale ne neprijemnej a majetnickej, a hlavne mluvit. A snazit se udelat dojem tim ze budes mit fakt dobry "seznamovaci" kecy, ne ohrany klise. Dalsi vec je tvuj (vas) vek, jak uz sem psal. Rikas ze se s ni nebavis, ze neni o cem. Ale to je v tvym veku normalni, o cem se asi budou bavit dve jedenactilety deti? Tyhle rady fakt asi plati pro starsi, instantni navod asi neexistuje ;)
A nakonec - tak za 20 - 30 let přijdeš na to, že ony si vlastně holky vybírají kluky a ne naopak, i když si kluci myslí, že to byli oni, kdo toho druhého "sbalil".
Takže ti s klidným srdcem a svědomím můžu popřát hodně úspěchů, až budeš některou "vybrán"! :-))
Jo, Lama má pravdu, ve svých 20-ti letech zjišťuji, že je tomu skutečně tak.
Astronome, astronome... :-) Tak za prvé je ti 11 a v tomhle věku to nikdo nikdy nemůže s nikým myslet vážně, za druhé kdyby jsi to myslel vážně, tak ti v tom nezabrání ani rodiče, ani 250,- kč za kino. :-) Navíc podle toho co tady píšeš se mi zdá, že jsi docela zmanipulovatelná slabá osobnost. Moc se necháváš ovlivňovat zaběhnutejma konvencema, jako např.: domácí úlohy se mají dělat, nemá se mluvit sprostě,... Já jsem nenapsal domácí úkol od třetí třídy, učím se tak 1 hodinu do pololetí, jsem na osmiletém gymplu v sextě a vloni jsem měl na výzo "jen" 3 dvojky (z toho 2 protože dotyčné profesorky jsou píče) a domů chodím naprosto kdy chci. Samozřejmě řády májí i něco do sebe, ale než začneš něco dělat, tak to taky zkus posoudit sám. Pak ti to půjde i líp s holkama. Budeš mít víc času, separuješ důležitý od nedůležitýho a musíš dát na svůj instinkt. :-) Každej tak trochu vycítí, co chce ten druhej slyšet. :-) Jo a ještě k těm penězům. :-) Mám teorii, že peníze musí člověk umět vydělat a né našetřit, ale tahle rada ti je v 11 na hovno, to platí až později. :-)
Hodně štěstí a buď trošku rebel... :-)
Furt stejný fičaky, koukám... :))
Nejpozději za půl roku seč ti bude líbit jiná, s garancí :)) 11 je opravdu málo. Rodiče se mě dokonce v 11 ptali, jestli mám holku, protože jsou ke mně maximálně otevření.
ad1) Já si ze školy chodím jak chci a to je mi 12. Stačilo si jen promluvit s rodiči.
ad2) Což se týče školy, učím se do 23-3h ráno a prospívám. Někdy se neučím vůbec (jednou jsem usnul u angličtiny :) a to jsme psali prověrku a dopadlo to ještě líp, než kdybych se učil :}
ad3) Pokud se chceš holce zalíbit, musíš být někým vyjímečným a záhadným. Záleží na holce: zde je povrchní či detailističtější :)
ad4) Holku musíš umět překvapit. Ne jen na ní čučet. Myslet přitom je nutností.
>>Dle vlastní zkušenosti totiž proplouvám životem s heslem: "chlapi jsou o tři roky zaostalý"
Já mám pocit, že jsou všichni aspoň o tři roky zaostalý.
Hmm, tenhle rok jsem byl navštívit šes'táky na základce a výška jedince se rovnala asi tak 6-8 letému dítěti :)
milster: no, to mam taky občas pocit - takový tichý šeptání vzadu v mozku, který mi zpívá: všíííchnííí sooou dementíííí, týdydýýýý...
Jenže potom se ozve z druhý strany mozku mocný hlas: Drž hubu, ty debile, oni jsou normální - to akorát TY seš dement!
...A má pravdu :)
Nesmíš se mocnému hlasu podřizovat. Je to realistický omezenec. Realisti jsou primitivové nemající dostatek duševní síly potřebné k ignoraci toho hlasu.
milster: dobrý postřeh :-)
Jenže u mě se ty hlasy přehodily...
Tím chceš říct, že je realistický ten hlas, co ti našeptává, že jsou všichni dementní. To je skvělá zpráva. Znamená to totiž, že jsi zvítězila nad realitou! Klaním se před Tvými mentálními schopnostmi! Stáváš se mým vzorem.
Taky jsem u sebe pozoroval výměnu těch hlasů, ale teď je ten co mi říká, že ten debil jsem já už zlikvidován a mlčí. :-)
milster: Alespoň někomu :-)) Ovšem moje dementální schopnosti jsou ještě větší !
Sněhurka: Určitě? :-))