CZ v COM

Ma nejakou vyhodu ci nevyhodu vlastnit domenu COM namisto CZ, kdyz nemluvime o cene? Mam na mysli, jestli ceskej fulltext nedava pri vyhledavani prednost CZ domenam?
ceskej fulltext? no co vim, tak googlu je to snad jedno, ten neni ceskej, a jyxo hleda jenom na cz domene, pokud se primo nedohodnes s nima. jo jinak nasel jsem http://www.w3.org/Provider/Style/URI stranku o Cool URIs... nevim, jestli tam o tom neco je... muzes to zkusit procist.
Ceskej fulltext, nevim, asi kecam nesmysly. proste, kdyz hledam na seznamu "stranky jenom v cestine" napr. Jak vyhledavac pozna, ze je stranka v cestine?
napříkald podle kodování, nebo podle speciálních znaků v textu. Seznam hledá imho všude, google taky.
driv pouzival seznam na fulltext googla. Neni tomu nahodou jeste tak?
Seznam už nějakou dobu má vlastní fulltext a vlastního SeznamBota ;)
fakt nevim, seznam nesleduju. a nikde na s. jsem o tom nic nenasel...
je to nekde na ilblogu, ted to nemuzu najit, jinak treba http://fulltext.seznam.cz/url.py/infoScreen
to Ceskej Lucasow : >>fulltext, nevim, asi kecam nesmysly. proste, kdyz hledam na seznamu "stranky jenom v cestine" napr. Jak vyhledavac pozna, ze je stranka v cestine?

Pokud zadáš "jen české (nebo tak nějak)" seznam ,protože je to katalog, najde věci jen v tom katalogu kde si to lidé musí zaregistrovat a těžko si to tam zeregistruje nějakej cizinec.Pokud zadáš "ve světě" z katalogu se stane normální vyhledavač...
Dexter: kecáš kraviny, Seznam už má pár měsíců fulltext. a prohledává a indexuje domény s českým textem.

btw nechápu proč vytahuješ starý a vyřešený vlákno.
jo jasně...