Výpadky, stránky nenabíhají

Dobrý den,
Chtěl bych se Vás zeptat, čím může být způsobeno, že ze dvou domén, které mám obě registrované na webzdarma.cz jedna ( http://ondradj.wz.cz ) nabíhá při prohlížení bez problémů a druhá novější s linkem http://weareone.wz.cz má hodně často problémy ? Prohlížečem to podle mého názoru nebude a nejsem jediný kdo si stěžuje na výpadky druhého uvedeného linku... Děkuji za všechny vaše postřehy...
Nevím jestli se sluší na řečnické otázky odpovídat, ale budiž. Jedny jsou na jednom serveru, druhé na jiném. Jeden nejspíš zatížen (přetížen) není, druhý je. Nebo má nějaké problémy, které způsobují dlouhé načítání obsahu.

PS: Na http://ondradj.wz.cz jsou porušena providla zobrazování reklamy
<HTML>ds má pravdu, weareone.wz.cz je na nejvytíženějším serveru.</HTML>
oki díky oboum za reakci. Asi nedokáži ovlivnit na kterém serveru mi stránky poběží co ? Nj ds máte pravdu, webem http://ondradj.wz.cz opravdu porušuji pravidla. V nejbližší době svou chybu napravím... Děkuji
<HTML><i> Asi nedokáži ovlivnit na kterém serveru mi stránky poběží co ?</i><br>
Ne, to ovlivnit nejde.</HTML>
Dobrý den mám podobný problém.... jedny stránky běží jako s praku a tyto http://basiczone.wz.cz
to je hotový očistec.... plánuje se v dohledné době nějaká náprava ? díky za odpověď M.
áááá... potřebuju testovat a učit se k maturitě a zmíněné stránky ( http://weareone.wz.cz ) se absolutně přez den nechytají :-( :-( :-( . Už mě to opravdu začíná iritovat :( Co mám dělat ? Založit novou doménu a spamovat tak zbytečně server ? ne, to není můj styl... Prosím poraďte co podniknout dál ?
Tak se uč, a neřeš stránky. Nevím, co myslíš tím "přes den", ale mě se normálně načtou. Fakt je, že to trvá dlouho (bez cache přes 5 vteřin). A divíš se, když jsou udělané tak podivně?

Uvědom si, že server zpracovává každý dotaz -- opravdu potřebuješ s každým přístupem skoro 40 požadavků na server? Kromě toho něco vezme traffic -- opravu je potřeba, aby vstupní stránka měla skoro 2,5MB? Pokud je takto "ohleduplně" udělaný výstup, tak snad raději ani nechci vědět, jak funguje pozadí (databáze, zpracování vstupu, výstupu). A teď si představ, že takových (a mnohem horších např. při použití wordpressu, joomly a phpbb) je na serveru několik tisíc.

Co máš dělat? Asi nic, případně opravit svůj projekt.

___
Maturita je stejně jenom formalita.
Když už se učíš k té maturitě, tak začni třeba s češtinou. Velká písmena na začátku věty, nedělat mezeru před otazníkem na konci věty, ve slově -přez- se naučit psát -s- Mimochodem by mě fakt zajímalo, co z toho webu opravdu potřebuješ ke studiu k maturitě? Možná něco v sekci Erotika? :-)
Lamo ty seš vážně jelito :( . Za prvý ti může bejt absolutně jedno z čeho maturuju a za druhý příspěvky, co píšeš, sou na nic.

Freeze: jj rozhodně se mám a stále budu mít co učit, všechno se dá napsat vždy korektněji. Jak si psal "(bez cache přes 5 vteřin)", slovo "přes" bych poslední dobou podtrhl :(. Někdy je třeba zmáčkout až 7x F5 a to vždy čakám dokud prohlížeč vykazuje načítání. Kde si pls zjistil vstupní velikost ? Spočítám-li includované JS, CSS, PHP funkce a obrázky tak mi velikost nesedí. Docela rád bych se polepšil. Výstup podle statistik WZ mám za včerejšek:

zobrazených bannerů včera: 556
přeneseno kB včera: 88997

tzn 88997 / 556 = 160kB odpovídalo jednomu kliknutí ( nepočítaje zvýšené včerejší stahování souborů )
Zjistil jsem sice jen 1,8 MB, ale i tak je to na vstupní stránku hodně. Možná se mi neuložil nějaký flash, protože je mám standardně blokované. Pro zjištění velikosti stačí jen zadat "uložit stránku jako" a pak už jen příkaz "du". Počet 40 souborů také souhlasí.

A už to vidím: scavenger.swf - 1,5 MB. Tady se někdo zbláznil. Takové zvěrstvo na titulní stránku nepatří.
Příšerka scavenger.swf zakomentována, výsledek nezměněn :(... Podle mého by si obrázky měla vzít při druhém kliknutí na starost dočasná cashka prohlížeče ( omlouvám se jestli to špatně píši ). Pravda Kite, ke 40 souborům nemám daleko, ale jsou to přece jen vesměs malinkaté ikonky...

Od serveru, který má drobné problémy bych očekával, že si zpracuje požadované údaje a vrátí je prohlížeči, který si pak vklidu pomalinku načte blbůstky typu obrázky, flash atd.. a né že prohlížeči vrátí bílou obrazovku

Na konkurenčním serveru ( nebudu jmenovat ) běží project nádherně, ale nevyhovuje mi reklamou nahoře v externích oknech, změnou koncovky domény.
Pokud to tu bude číst nějaký vyšší administrátor, chtěl bych poprosit a domluvit se ( někde bokem ) na smazání mé domény v určitý den a hodinu. Udělal bych si kompletní zálohu a zkusil štěstí jestli se dostanu na jiný server WZka, děkuji všem...
Malinkaté ikonky se dají nacpat do jednoho souboru, viz výsledky vyhledávání Google - veškerá grafika je v jednom souboru. Výrazně to urychlí komunikaci se serverem.

Možná bude problém s redakčním systémem, který používáš.

Vidím, že máš na webu hodně fotek. Stačí pár stahovačů a vytíží FUP.
Veliké tapety v galerii jsou na jiném serveru ( sice se to nemá, ale je to tak ). Jak to myslíš nacpat malé ikonky do jednoho souboru ? Řešení zní zajímavě, nenapsal by si mi vkrátkosti pls jak toho dosáhnout a o co se konkrétněji jedná ? ( viz třeba pak i následná práce ) dík
Dej si vyhledat cokoliv na Googlu. Potom si klikni pravým myšítkem na nějaký grafický prvek a nechej si zobrazit obrázek.

Dělá se to v CSS. Návod najdeš, pokud si do Googla zadáš dotaz "rychlé rollovery" - je to první odkaz. Zároveň je tam popsána i možnost animace bez použití JavaScriptu - jen pomocí CSS.
Kite, díky za radu :) , až takhle do toho vložit css místo js mě nikdy nenapadlo. Jen co bude čas pustim se opět do editace.. :) :)