Moxo freehosting

Moxo.cz - nejlepší freehosting, co jsem kdy objevil! Jsem u nich naprosto spokojen. Žádné výpadky webových stránek; FTP přístup je spolehlivý, rychlý a bez výpadků; MySQL databáze je hodně svižná než má WebZdarma.cz. Přejděte i vy, co jste na WZ.cz. Vyplatí se vám to! Jen posuďte sami:

Nabídka freehostingu MoXo.cz:
--------------------------------

Dobrý den, u nás na www.moxo.cz domény neomezujeme a můžete si zřídit webhosting zdarma pro libovolnou doménu.


Naše služba nabízí


* prostor na disku 2 - 5 GB
* bez vkládané reklamy
* neomezený počet domén
* PHP 5.2.17 (memory limit 128 MB)
* až 5 mySQL databází
* až 5 FTP účtů
* .htaccess, mod rewrite
* vlastní chybové stránky a přesměrování
* cron
* emaily
* zálohování
Á. Konkurence k nám zde zavítala.

No nevím. Když na to koukám, tak to má docela drsné podmínky. Samé omezení (buď samé max něco nebo něco za hodinu/rok).
Jeden příklad za všechny: FTP: Omezení velikosti souboru: max. 2 MB. Ten, kdo tam bude nahrávat originální fotky, bude mít smůlu, protože originální fotky bývají větší než 2 MB. Nebo třeba dávat různé podklady, které mohou zabrat víc než 2 MB. A o umělcích ani nemluvě, pač mají zakázané tam vkládat vlastní díla, protože je zakázáno tam mít audio i video.
A když už, tak server hostingu podléhá americkým zákonům, protože server je v Americe, takže je tu jistá nejistota. S dostupnosti v tomhle případě si nejsem jistý. Proč se připojovat někam za Atlantikem, když lze mít servery i u nás v Česku.
Taky jsem spokojený majitel webu u freehostingu moxo.cz

Jinak k Tomík: kde jsi vzal to omezení 2 MB? Mám u nich web a přes ftp jde normálně přenést i 100MB video soubor, myslím že tenhle limit se týká akorát http správce souborů co je v administraci, ale určitě ne ftp. Mám tam obrázky hodně přes 2 MB i videa a žádný problém jsem s tím neměl. Zákaz audia a videa se týká autorsky chráněných děl, ale to je všude stejný.
http://www.moxo.cz/parametry

Zdá se, že si tam mění údaje, jak se jim líbí. Teď tam to omezení na 2 MB již není, ale předtím, když jsem ty parametry freehostingu četl, tak to tam bylo. Jinak bych to tu nepsal. A bylo to psáno v části k FTP, tudíž dle nich toto omezení platilo pro FTP jako takové. Nebylo psáno, že to platí pouze pro webové prostředí.
A ten zákaz? Je to tam jasně napsáno:
Zakázané typy souborů s příponami .avi, .mp3, .mpg, .wma, .wmv
Zakázané odkazy na soubory s příponami .exe nebo .txt
Není psáno, že se to týká nelegálních souborů. Dle nich tedy na web nesmím nahrávat takovéto soubory.


Je mi jedno, zda hosting funguje rychle a spolehlivě. Rozhodující je co je ten hosting zač. A pokud nabízí všemožné omezení a ještě takovéto restrikce, které mají vlastně jiný význam, tak to ve mně budí pochybnosti, zda jim vůbec věřit.

O to více je zarážející, že tam není uveden vlastník/provozovatel hostingu. To je vám jako jedno, komu svěřujete data? Doménu moxo.cz vlastní jakýsi Ing. Boris Eninger, ale jestli je provozovatelem hostingu, nevím. Ale aby se o hosting starala jen jedna osoba? To je hodně velké riziko.
A jen tak mimochodem. Tyto formulace, které na tom webu jsou, jsou dvojsečnou zbraní. Na jednu stranu, pokud je MP3 tvé vlastní dílo, tak se nic neděje. Na druhou stranu je ale dle nich zakázáno takové soubory nahrávat. Tudíž mohou bez tvého vědomí MP3 v klidu smazat, ba co víc smazat účet, a ty s tím nic nenaděláš, protože na to mají vlastně právo.
Každému vyhovuje něco jiného - pokud využívám službu zdarma nečekám žádné zázraky ani tady na webzdarma ani na moxo a web si zálohuji projistotu ještě na lokál. Každopádně jsme se rozhodoval podle parametrů, vyzkoušel jsem a spokojeně používám, ale nikomu nic samozřejmě nenutím.
Já používám |Pa+| Paplus je hosting který ve free verzi nabízí 6 gb zdarma a je možnost upgrade na 10 gb za cenu 21.5 kč s DPH doporučuji Paplus doména: http://paplus.gq/
Dobrý den, nedělejte tady reklamu na jiný freehosting, tento je nej, sice menší kapacita, ale narozdíl odnich:
neomezený počet unikátních návštěvníku (Pa+ má 1000)
neomezený přenos dat (Pa+ 30 gb a moxo 20-30 gb)
Moxo už asi vůbec nefunguje.
Moxo.cz běžela na zahraničních serverech(Hostinger.com), která servery zrušila.
Doména Moxo.cz je funkční, ale servery(tedy veškerý obsah) byl zrušen.