PHPBB

Nevím, jestli je to správná rubrika, ale doufám, že je. Jsde na webu zdarma provozat fórum od phpbb (phpbb.com). Hodně by mě to zajímalo...
Jde.
A nemáš někde příklad stránek na webuzdarma, kde to někdo má?
klforum.wz.cz
Nějak mi to nejede...Nevím proč..Když to chci naistalovat...tak mi to vždycky napíše phpBB: critical error Could not connect to the database...Nevíte co s tím?Všechno by mělo být správně..
Blbě vyplnuješ údaje do administrace nezapomeň že dbhost je mysql.webzdarma.cz a název databaze je ten který ti přidělili v administraci (tedy název tvého adresy bez koncocky. neco.cz a předpony http://www.)
A samozřejmě nezapomeň si mysql DB nejdřív zapnout také v administraci
Problém mi ale nastává v tomto bodě. Když postupuji podle návodu instalace tak v bodě 3 je toto - "Change the permissions on config.php to be writeable by all (666 or -rw-rw-rw- within your FTP Client)". Nevím jak mám změnit parametry. Na jiném hostingu to šlo přes webové rozhraní, ale tady jsem nic nenašel. Jinak na ftp používám Windows Commandera a přej něj to taky nejde... Co s tím?
jestli to je ve WC nevim ale v TC to je stropto takže ve WC asi taky, ve FTP klikneš na složku dáš Soubor > atributy a tam to zaškrtáš šecko až na 777
Jo, máš pravdu! Díky moc to jsem hledal
tak už jsem to rozchodil ( http://mikesh.info/forum ). Díky všem za pomoc :D