opacny vypis zaznamui z DB

Z DB nacitam zaznamy a postupne je vypisuju do tabulky. S kazdym dalsim nactenym radkem z DB se vlozi do tabulky novy radek s udaji.
Jde nejak zaridit, aby se mi nacetl prvni nejnovejsi zaznam /ve strance nahore/ a nejstarsi zaznam (ulozen do DB jako prvni) se vypsal na strance az jako posledni ?
Tabulka se zaznamy bohuzel neobsahuje zadne ID, ani datum ... zkratka nic, podle ceho by se daly zaznamy seradit pri nacteni.

Napadlo me, jestli se pri vkladani zaznamu do DB treba nekde nezapisuje systemovy cas vlozeni zaznamu, ktery neni bezne videt, ale dal by se pouzit pro razeni.

Diky za jakekoliv rady
Myslím, že takto to nepůjde. Ale řešení je snadné. Přidej si do db (třeba v phpMyAdminovi) sloupec id - typ INT - Extra auto_increment - zaškrtni primární index. Automaticky se ti k řádkům doplní čisla. O tento sloupec se vůbec nemusíš starat. Sám se při vložení nového řádku doplní dalším číslem.

No a pak už se budeš mít čeho chytit při řazení.
jop ... reseni s ID me napadlo, ale netusil jsem, ze pokud ho doplnim, kdyz uz je tabulka nacpana zaznamy, tak ze se mi ID dopise i zpetne. Dik za radu, vyzkousim