Počet doatzů na DB

Když je limit 8000 dotazů/hodina jak se to počítá? Započítává se každý vykonaný query?A kdy se vynuluje počet dotazů v tý hodině? V čase xx:00 nebo záznam o dotazu je držen hodinu a pak vypuštěn a jak mile jich je tam 8k tak...se vlastně stane co:o)Nejde se připojit k DB?

Mě to příde děsně málo...Mám 10 dotazů/stránka (což je možná prasárna), takže můžu mít za hodinu jenom 13 refreshů stránky? To mi příde divný páč to tam je určitě a eště mi to nespadlo...
No já nevím, ale když 13x refreshnu stránku s deseti dotazama, tak se přeci provede 130 dotazů ne? Takže do 8000 jich pořád dost zbývá.
za minutu 13:o)sem zapomel napsat:o)Při normalnim prvozu to nemam...ale zdá se mi to málo...Když tam bude víc lidí a tak...
Za minutu 13? To když každej odešle dotaz tak 4x do minuty... tak tam bude moct bejt 3 lidi on-line! To je konec...
taky si řikám, proto se ptám...Je jasný, že když tam někdo bude tak nebdue klikat hodinu, ale zase tam může bejt víc lidí a refreshovat častějc než 4/minuta...
Jdu hledat novej hosting pro můj projekt Provincie, ostatní projekty nechávam tady, protože na on-line hru 13 dotazů na minutu je zasraně málo.

Jinak WZ je nejlepší hosting, ale tohle je moc...
Já neoznamoval, ale ptal sem se:o)
Mě zajímá estli se dotoho počítá každý query, nebo jenom vkládání a upravy v tabulkách? A když i select, tak estli i volba kodování na začátku stránky?
Z podpory:


Jak jsou nastaveny limity MySQL?
Pokud se setkáte s chybou typu User ... has exceeded ... resource ..., znamená to, že na vašem účtu bylo provedeno přiliš mnoho připojení resp. dotazů do databáze než je povoleno. Toto omezení existuje proti uživatelům, kteří extrémním způsobem zatěžují server a bez těchto limitů by byla ohrožena dostupnost služby jako celku.
Očekáváme, že "slušně" napsané skripty (tj. mimojiné takové, které se připojují v průběhu zpracování jednoho skriptu do databáze jen jedno), by na toto omezení nikdy neměly narazit. Ve výjimečných případech jsme připraveni toto omezení zajímavým projektům zvýšit. (To se ale s jistotou netýká webu typu chat, jejiž princip nedovoluje při velké návštěvnosti rozumné fungování na sdíleném serveru.)
Současné nastavení je takovéto:

počet připojení za hodinu ... 1500
počet dotazů za hodinu ... 8000
TAKŽE ZA MINUTU JE TO NE 13 ALE 133 se holt někdo překlik :) a to je v poho, hurá zůstavam na WZ!
jenomže já jich mám 10/stránka...Pochybuju že ty máš na stránce 1...
mam na stránce max. 3, většinou se jedná pouze o načtení tabulky z db a zápis do db...