Unable to save MySQL query result

Dobrý den, mám takové dva problémy. Omlouvám se, jestli objevuji Ameriku; hledal jsem (tady i jinde) docela dlouho a marně.

Za prvé, v MySQL se mi aplikace přihlásí a připojí si databázi, ale nedaří se provádět dotazy; vrací se mi "Unable to save MySQL query result". (Dělá to konkrétně funkce mysql_list_dbs(), která má načíst názvy databází, na které uživatel "vidí" -- tedy na WZ ta jedna, ovšem ta aplikace není jen pro WZ --, ale bez toho se dál nehnu a kdyby byla zakázaná, představoval bych si to chybové hlášení jinak.)

Za druhé, ale to už je trochu vedlejší, nelze rušit sezení. Funkce session_destroy() vrací varování "Session object destruction failed". Předpokládal bych, že to souvisí s právy v adresáři, kam PHP ukládá session data; ale to by de facto znamenalo, že se uživatelé nemohou odhlašovat z aplikací, což je... takové divné.

Poradíte?
1. mysql_list_dbs() - nevypisuješ si chybové hlášky přes mysql_error() a tudíž děláš nesprávné závěry. Funkce mysql_list_dbs() hodí:

Warning: mysql_list_dbs(): Unable to save MySQL query result
Access denied; you need the SHOW DATABASES privilege for this operation

Na WZ máš jen jednu databázi a tudíž je zbytečné, aby uživatele používali SHOW DATABASES. Také tu možnost nemají.


2. Na WZ při rušení session používám toto:

session_unset();
session_destroy();

Nevím, jestli je to úplně čisté, ale bez problémů mi to funguje na několika webech na WZ.
zbi: "Na WZ při rušení session používám toto:" používáš mujezní metody. Dneska ti stačí unset($_SESSION ['foo']); ;)
Možná to je předpotopní postup, ale spolehlivě mi funguje na několika nezávislých hostinzích (PHP4 i PHP5). Však jsem se zmínil, že to možná není úplně čisté.
Tom (manual.wz.cz)
session_unset();
mi funguje tez naprosto 100%
Pokud bych mel problemy, udelam si cyklus na unset($_SESSION[...])