joomla instalace

Omlouvám se za komplikace jsem zacátečník:)

1)co po mě chce joomla pri instalaci :jméno hosta serveru pro instalaci(jmého hostitele) je to :mysql.webzdarma.cz?

2)co mám napsat do položky uživatelské jméno FTP je to:http://admin.wz.cz/index.php?

děkuji za odpověď
1) Ano

2) Ne. Vaše FTP adresa i uživatelské jméno je název účtu. Tedy regina-fight.wz.cz. (Uživatelské jméno přece nemůže být nějaká adresa.)
potom ale Váš ftp server není kompatibilní s joomlou 1.5:(
Problém bude spíš v tom, že si pleteš pojmy.
je to možný, říkám že zkouším....

při instalaci redakčního systému mi ale nejde připojit k ftp s tím že mi vyskočí hláška "špatně zadané přihlašovací údaje, nebo systém není kompatibilní s joomlou", což při instalaci samotné asi nevadí, ale pak mi v adminu nejde naistalovat žádný doplněk jako např. fotogalerii, což hádám, že je asi z toho samého důvodu....
Problém je už v tom, že se ptáš na FTP, dotaz jsi dal do sekce SQL a místo uživatelského jména dáváš URL. Dokud si to neujasníš, tak to prostě fungovat nebude.

Obávám se, že Joomla na WZ nebude pořádně fungovat nikdy. Je totiž tak pomalá, že ji utlučou timeouty.
Co? dávám to co mi bylo poraděno:regina-fight.wz.cz
V prvním příspěvku jsi napsal, že jako uživatelské jméno dáváš "http://admin.wz.cz/index.php", což je samozřejmě blbost. Správně je "regina-fight.wz.cz". K tomu máš určitě i heslo. Pokud ho dáváš správně, mělo by to fungovat.

Stále ještě netuším, co tvůj příspěvek pohledává v sekci SQL, když se na SQL vůbec neptáš. Potom se nediv, že nedostáváš vhodné odpovědi, protože uživatelé, kteří neumí používat databázi sem prostě nechodí.