Jak dostat soubory?

Zdravím,
má problém a nikdo mi ho ještě nedokázal vyřešit. (:|). Řekněme že mám nějakou adresu (např. fotbal.wz.cz), na které nic není. Pouze tam má uživatel nahrané fotky. Je nějaká možnost, že bych zjistil cestu k těm fotkám? Třeba HTTrack to neumí a o ničem jiném nevím. Děkuju moc, pokud se najde někdo ochotný radě, klidně i na mail.
No, vzhledem k tomu, že je na wz zakazany list obsahu adresáře, pokud tam není index, tak se obávám, že to půjde akorát přístupem přes ftp nebo web rozhraní, to znamená znát heslo... Pokud to není na wz a je tam povolený list, tak stačí napsat adresu a koukat, co tam je.... Pak je možnost ukecat dotyčného, ať k tomu dodělá html rozhraní, alias html stránku, kde budou odkazy na tyto obrázky. Víc neporadím.
nechapem
chces aby sa k tym fotkam niekto dostal
alebo nechces?
Jestli vis ze jsou na te adrese tak zjisti jejich nazev a mas je. Treby kdyz jsou z digitalniho fotaku tak staci zjistit jak je digitak pojmenovava treba dsc001534.jpg. No a vzhledem k tomu ze vsichni prejmenovavaji soubory tak ze na kazdy soubor kliknou pekne v tento pocitac a v nabidce vyberou prejmenovat (misto toho aby pouzivaly ctrl+m v totcmd :-)) tak je velka pravdepodobnost ze ty obrazky se budou jmenovat stejne jako ve fotoaparatu.

No potom jsou jeste dalsi metody ale ty tu nemuzeme rozebirat.