Považuje se za vlastníka domén wz.cz, borec.cz, kvalitne.cz atd.

Chtěl bych tímto upozornit administrátora na jednu stránku, která se vyskytuje na jejich serveru. Stránka je http://easyweb.kvalitne.cz a na ní se dočtete, že si můžete koupit doménu jako je třeba wz.cz, borec.cz a mnoho dalších, které si můžete zdarma zaregistrovat na http://www.webzdarma.cz. Ale za úplatek 100 Kč. Jestli jsou se serverem http://www.webzdarma.cz nějak domluveni, tak se VELICE OMLOUVÁM a beru to co jsem napsal zpět a prosím tuto diskusi smažte. Ale pokud o tom administrátoři neví, tak si myslím, že by bylo dobré, kdyby to věděli.
No to je teda ptáček. Registruje za peníz to, co nabízí provozovatel zadara. A určitě mu na to někdo skočí. Doufám, že mu ty stránky admini smažou!
Tohle má být zadara: (ještě toho je víc)
http://hosting.web2001.cz
Data z formuláře chodí na adresu: killer@posli.to ,která je zaregistrovaná na http://gmtymy.aktualne.cz/seznam.html . Killerovy "domovské" stránky jdou http://hundgames.wz.cz/hlavni.htm
<HTML>Nabizeji registraci domeny, to nezakone neni...</HTML>
Nezakové to není, v podmínkách wz to zákázané není a WZ to imo nijak nepoškozuje. :)
<form method="POST" name="formular" action="--WEBBOT-SELF--">

To je ovšem pochoutka - jsem zvědav, kam se takový form odešle ;)
DT: já bych ti to řekl, ale snažím se nebýt sprostý, v poslední době... :)
Kamsi do zadni casti....
Zajímaví maník! To je oprsklost, ale souhlasím s tím, že se najdou tací, kteří by mu zaplatili!
hmm, toto --webbot-self-- dělá FrontPage. A ono to skoro nikdy nefunguje.
;)))
Ale no tak, stejně se nikdo nechitil:)
Stránky jsem udělal už dávno a dál jsem se o ně nestaral (až teď jsem jim dělal trochu reklamu (ale zbytečně). Máte naprostou pravdu a tak, než byste řekli "ty jeden podvodníku" to mažu ;)

Killer, http://hundgames.tk

P.S. For WZ: nic ve zlém:)
A to si jako myslíš že ti někdo odpustí jo? věřím že se nidko nechytl, ale spíš by jsi teď měl dělat něco doborčinného :-$
Nezlobte se na mě admini, ale být já administrátor, tak bych mu to nejen smazal, ale trošku po něm šel. Je to jen můj názor, neříkám Vám, co máte dělat! Ani bych se nedivil, kdyby za chvíli někdo si vytvořil tady na www.webzdarma.cz stránku a napsal tam, že vlastníkem CELÉHO SERVERU je autor stránky.
TO DoubleThink: No, zkoušel jsem přes ten formulář napsat, ale nějak mi tam skočila chyba 404. :) heh
Ať to nabízí, když chtějí a věří, že na to někdo skočí.