Kde sehnat ikonku Webzdarma?

Nevíte kde se dá stáhnou ikonka webzdarma? Když jsem si jí chtěl zkopírovat tak to nikdy nešlo. Na stránkách jí sice mám, ale celý web na ní musí čekat, proto bych si jí chtl nakopírovat přímo do adresáře.
ja ti nevim, clovece. a jak se na tu ikonku odkazujes? to tam napises !sem vloz ikonku wz" nebo tam napises adresu k te ikonce? no, ja bych rek, ze spis to druhy, ze? no a necekane se ta ikonka da stahnout uplne z te same adresy, ktero se na ni odkazujes.
pro ... polopate: T A D Y : http://wz.cz/images/button.gif
Tak si to zkus kopírovat a následně vložit, nebo dej soubor uložit jako.., sice to jde uložit, ale jen jako bmp. Jestli se ti to povede stáhnout, tak jseš fakt borec a zašli mi jí prosím mailem na t2fuser@seznam.cz
Jde to uloži úplně normálně jako .gif
Nevidím problém: pravé tlač. na ikonu-uložit jako-OK
lol
No, je to zvláštní, ale Infernal Exploiter v některých případech opravdu nabízí při ukládání gifu na disk pouze příponu .bmp (:-o
No já teda fakt nevím, ale asi jsem ojedinělý případ. A pokud vám to jde tak mi ji prosím pošlete na mail t2fuser@seznam.cz, budu vám moc vděčný. Jo a já vím jak se kopíruje, mám s tím určité zkušenosti.
To HanyZ: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;cs;836321
To Tečka: Vida ho! Hele, když už jsi takový odborník přes IE, nechtěl bys kouknout do Pokecu (http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=17541&t=17541) a poradit nějaké (ne)zaručené řešení ...? Byl bych ti povděčen.
pro boha na co to chces, snad ne to nekde vystavovat, vzdyt tady nic nefunguje