Nepočítá to návštěvy

Zdravím. Baner mám, zobrazuje se (je sice v rámci, ale je to nastaveno, tak to chodí - asi, prostě reklamu na tiulní stránce vidím). Ale za dva dny mi to nezapsalo ani jedno zobrazení. Je kontrola zobrazení a tím i přístupu vázaná na evidenci IP adresy? Mám na mysli ochranu proti tomu, že sám budu navštěvovat své stránky, aby je admin nevyhodil. Pokud ano, tak to je škoda, protože jsem na WiFi, kde má ISP asi 800 klientů, a většina mých návštěv je právě z této sítě - pokud se nepočítá "moje", tedy společná IP z NATu, tak to moc naskakovat nebude. ALE.... nepočítá to připojení ani z jiných IP adres. Takže problém bude někde jinde. Poradíte mi někdo?
No, tak si asi odpovím sám. Vážený pane. (to si říkám hezky, co?) Protože by se našlo spousta chytráků, který by si provoz na stránkách naklapali sami, tak se návštěva z IP, odkud byl účet založen, nepočítá. Z ostatních ano. Takže pokud se jedná o návštěvy ze sítě, kde za NATem s jednou IP adresou se schovává 700 lidí, kteří budou čučet na reklamu, prostě se to nepočítá. Říkám to tak správně? A nebo to tak není, ale potom tady zase něco nefunguje. Protože těch přístupů tam už mám 6, které jsem si pokusně udělal z práce.
>> tak se návštěva z IP, odkud byl účet založen, nepočítá

Naprosty nesmysl.
Hm, tak dobře. Takže teď tam mám dvě návštěvy, z toho jednu jsem si udělal "pozorně, jenom jednu" z práce. Tak, teď jsem udělal návštěvu z domova. Znovu jsem se přihlásil na info o svém účtu, byl jsem při návštěvě webu odhlášen. A stav je zase 2 návštěvy. Hmm, takže je nesmysl, že to nehlídá IP adresu, takže závěr je: NEFUNGUJE TO. Nevím proč, a asi ne jenom mě, jak sleduju vícero diskuzí. Zeptám se: existuje možnost výpisu z logu, kdo na moje stránky přišel, kdo je navštívil? IP adresa? Já vím, že v logu serveru to je, ale zda to jde nějak vykuchnout jenom pro ten můj web. Opravdu mi připadá, že to při připojení přes NAT nezapisuje návštěvy.
Jo, hotovo, vyjasněno. Poslouchejte všichni, možná to platí i pro jiné případy. Vyzkoušel jsem všechny možný fígle, různý verze prohlížečů a pod, a pořád mi to nechodilo. Ale z práce ano. Problém je v tom, že mám doma Kerio Personal Firewall, který mi si ce dovolil reklamu zobrazit, ale nedovolil zpětnou vazbu, GET na ad.wz.cz, takže se moje návštěva nepočítala. Takže to vypadá, že bodík se počítá ne za započítání zobrazení, ale za potvrzení touto "zpětnou vazbou". No, a je to.

To Sjkovec: díky za psychologickou podporu, že to aspoň někdo četl :-)
Jo, je to položky v nastavení WWW, Soukromí - položka Referer - pokud je zakázáno serverům trasování pohybu po webu, tak to nezapočítá. Otázkou je, zda budu chránit soukromí nebo lovit body. Soukromí vyhraje.
A už snad naposled - zajímavé je, že teď to už počítá i po zapnutí ochrany soukromí. Nerozumím tomu, ale funguje to. Zaplať pánbůh nebo někdo jiný...
Tak preci jen ad-blocker. Myslel jsem si to. Ani mne to nezapocitava pristupy, jelikoz bannery mam blokovany :-)