reklamni banner

Vazeni uzivatele, vazeni provozovatele! Nerad bych se dostal do problemu a prisel o svou cerstve zprovoznenou webovou stranku! Proto se ptam: porusuji pravidla, kdyz (ac vlastne nechtene) je reklamni banner prekryvan mym hornim pruhem (logem stranek), vytvorenych pomoci oddilu (DIV)? Snazil jsem se zmenit nastaveni a reklamu WZ.CZ umistit dolu na kazdou stranku (namisto zobrazeni pouze na prvni - uvodni strance). Reklamu delam sluzbe webzdarma stejne, tak zadam o odpoved! Nechci porusovat pravidla
Banner, ktery neni videt, podminky porusuje, protoze jeho reklamni vyznam je ten tam.
Jestlize to mas udelano pomoci pozicovani, jiste tam mas DIV, ktery obsahuje vlastni obsah stranky. Tak do nej tu reklamu soupni a bude to OK.
Já osobně mám reklamy 2:jednu dole na stránce,která se zobrazí jako první,ale protože WZ chce,aby byla nahoře,anebo aby byla hned vidět po načtení stránky,mám ještě jedno pop-upové okénko,které se jmenuje průzkum,které se načte jednou po otevření stránky(vždy),a reklama je umístěna na druhém řádku(tzn. je vidět).Je toto V ROZPORU S PRAVIDLY WZ?
Tady tedy problém nevidím. Pokud vím, tak admini byli (a stále asi jsou) akorát proti tomu, když banner nedáš do stránky, ale radši ho necháš vyskočit jako pop-up.
Reklama v pop-up okně ztrácí svůj význam podobně jako reklama co není vidět.
Protože taky není vidět.
Uvědomte si kolik lidí dnes má WinXP SP2, které pop-up okna blokují. A kolik lidí má např. Mozillu Firefox, která okna rovněž blokuje.
Ano, v obou případech je možnost okno i přes zablokování nechat otevřít - ale kdo by to proboha dělal když je jasné že jde o reklamu, že?
Je to tak. A navíc, pokud to někdo nemá zablokované, tak ho to obtěžuje daleko víc než vložená reklama. Ale Blackfire tam ten pop-up má navíc účelně (nějaký průzkum).