Mail na Webzdarma

Kdyz sem chodil na mail (webzdarma) tak se zadal adresu http://wz.cz/mail/ a zalogoval sem se a normalne si precetl e-mail.... jenze tet uz mi to asi den nejde. tak nevim jestly to blbne jenom me (muj pc) nebo i ostatnim a je to chyba serveru.... hodi to tam error - nepovoleny pristup chyby index.htm/.html/.php .... tak nevim co s tim je zatim si dam aby to posilalo kopie na muj mail normalne... diky za ochotu odepsat(jestly odepisete) :-|
Bohužel já tu mam svůj příspěvek o nefunkčním emailu už docela dlouho a bez reakce. Takže taky nevim co se děje. Ale asi to bude na wz.
Nojo, kucí z webzdarma asi někde lyžujou. Inu, když to je zadarmo, tak co si stežuješ....
2michal: no to mas pravdu... je to zadarmo tak co bych si stezoval.. :-) jenomze se mi nechce nekde zakladat dalsi mail....
10.03.2006 - V neděli 12.3. dojde mezi 01-06h ráno k výpadku všech služeb z důvodu bezodkladné revize elektrických rozvodů v budově housingového centra Nagano. Děkujeme za pochopení.


Zrejme to pretahli.
nevite nikdo jake je nastaveni pop3 na mail webzdarma
vime. zadne neni. pristup na zdejsi mail je jen pres webove rozhrani. nebo si muzes postu nechat preposilat nekam jinam, kde pop3 je.
Mno.. nepretahli to nahodou nejak mooc dlouho? porad to nefacha
Docela bych už chtěl konečně něco dostat na mail, jako je to free nechci si stěžovat, ale ten výpadek mailu už mam vážně dlouho.